Warpaint – luonnollinen hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on kiinnostanut itseäni aika ajoin, mutta en ole halunnut tehdä sitä ei-luonnollisilla menetelmillä. Olin nimittäin kymmenen vuotta sitten Thaimassa, jossa menin hampaiden laser-valkaisuun ja se on yksi elämäni kivuliaimmista kokemuksista. Lopputuloskaan ei juurikaan muuttunut entisestä. Auts. 

Kun somesta huomasin, että markkinoilla on vihdoin täysin luonnollinen hampaidenvalkaisutuote, halusin sen ehdottomasti kokeiluun. Tätä kyseistä tuotetta, Warpainttia saa ainakin Suomen johtavasta luonnonkosmetiikkatalosta Joliesta. Olin tilaamassa tuotetta jo lähes heti siitä kuultuani, mutta se oli myyty heti loppuun. No, pyysin sitten seuraavasta erästä tuotetta testiin ja nyt olen kokeillut sitä viikon ajan. 

Mikä Warpaint? Tässä Jolien sivuilta:

Warpaint on 100% luonnollinen hampaiden valkaisuun tarkoitettu jauhe. Vaalentaa tummentumia hellävaraisesti samalla hampaita ja ikeniä vahvistaen. Warpaintin sisältämä bentoniittisavi on täynnä hampaiden hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili puhdistaa tehokkaasti ja kiillottaa hampaita hyvin hellästi, kiillettä vahingoittamatta. Luomulaatuiset appelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia sekä raikastavat suun. Sopii kaiken ikäisille ja myös herkille hampaille/ikenille. Vegaaninen tuote. Pakkauskoko 50ml, 740€/l. Yhdestä pakkauksesta riittää noin 150 käyttökertaan.

Käyttöohje: Kasta puhdas, kostutettu hammasharja Warpaint-jauheeseen, harjaa hampaita pienin pyörivin liikkein kahden minuutin ajan. Pidä suu kiinni harjaamisen ajan! Voit myös jättää jauheen vaikuttamaan muutaman ekstraminuutin ajaksi tehostamaan vaikutusta. Huuhtele suu ja hammasharja hyvin. Käytä päivittäin tai niin usein kuin haluat. Warpaint sopii myös käytettäväksi osana Oil Pullingia yhdessä esimerkiksi kookosöljyn kanssa.

Picture

Kokemuksia

Kyllä se selvästi puhdistaa hampaita ja varmaan aavistuksen niitä vaalentaakin, vaikka kokemusta on vain viikon ajalta. Hampaat eivät myös näytä vaan myös tuntuvat puhtaimmilta. Itselläni on luonnostaan kellertävä hammasluu, joten ihan valkoiseksi niitä on vaikea saada. Tässä kuvassa hampaat ovat siis “hiilessä”. Pakkaus on todella riittoisan oloinen, kun jauhetta tarvitsee vain pienen hammasharjan kärjellisen. Myös mieheni Heikki kokeili tuotetta ja totesi samat jutut. Käyttö siis jatkuu tässä taloudessa. Suosittelen!

Picture

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Manifestoi unelmiesi elämä (updated)

Oletko selkeyttänyt itsellesi, millaista elämää haluat elää? Mitkä ovat todellisia unelmiasi? Muistatko...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.