Uutuusjäätelö Jymy testissä

Vietimme mukavan juhannusviikonlopun Pohjanmaalla Elinan perheen parissa ja saimme nauttia varmaan koko Suomen kanssa hyvin vaihtelevista keleistä. Onneksi aurinko, pouta ja jopa kuumuuskin helli meitä lauantaina muutaman tunnin ajan, olikohan muualla Suomessa tätäkään aikaa aurinkoista? Juhannukseemme kuuluivat mm. liikunnalliset piha-aktiviteetit joista suosituin oli varmaankin trampoliinilla pomppiminen innokkaiden pikkupoikiemme kanssa, saunominen, järvessä pulahtaminen, hyvää ruokaa, iltatanssit mm. Robinin tähdittämänä (edelleen lasten kanssa) ja mikä parasta; rentoa ja kiireetöntä oleskelua luonnon helmassa. 

Yksi mieluinen tehtävä liittyi juhannukseen. Olin nimittäin saanut testiin ihania Jymy-luomujäätelöitä, jotka ovat varmasti tämänkin kesän must-herkkuja kaikille nautiskelijoille ja jätskin ystäville. Suomisen maidon / pienen jäätelötehtaan valmistaman Jymyn tunnuslause “tärkeintä on olla aito” resonoi kovasti omaan ja yhtälailla Naiseuden voiman ajatusmaailmaan. Haluamme suosia luonnollisuutta laadusta ja kuitenkaan herkullisuudesta ja mausta tinkimättä. Vielä muutama kesä sitten luomujäätelöitä sai oikein metsästää. Nyt niitä tuntuu olevan enemmän markkinoilla ja Jymyn tuotevalikoimassa on valinnanvaraa moneen makuun. 
Tässä on lopputulos, joka todellakin toimii! 

Saimme asiantuntevaan raatiimme, johon kuuluivat allekirjoittanut, Elina sekä mieheni Heikki maisteltavaksi kaikki seitsemän Jymy-makua: Vanilja, mansikka, suklaa, maitokahvi, lakritsi, puolukka ja mustikka. Raatimme totesi, että tätähän voisi tehdä useamminkin…

Picture

Picture

Picture

Picture

Kun tehdään parasta mahdollista jäätelöä, se on täysin lisäaineetonta. Sellainen jäätelö syntyy vain luomumaidosta, joka tuodaan meille aamulla, tuoreena ja vastalypsettynä lehmänlaukan päästä, Suomisen maitotilalta. Pienessä jäätelötehtaassamme se kohtaa aidot ja puhtaat marjat, kahvin, suklaan, vaniljan – kaikki täyttä luomua nekin. Intohimolla luodut maut jäähdytetään herkullisen raikkaaksi, suomalaiseksi JYMY-luomujäätelöksi. Maista niin ymmärrät, millaista jäätelön kuuluu olla. Ja mitä vailla olet ollut. Jymy:n sivuilta. 

Testin tulos:

Raati oli yksimielinen siitä, että kaikki jäätelömaut olivat huippuhyviä ja ehdottomasti tulemme suosimaan tätä tuotetta valitessamme jatkossakin jäätelöä. Myös lapset tykkäsivät kovasti. Yksittäisiin makumieltymyksiin vaikuttaa vahvasti se, mikä maku on ennestään ollut suosikki jäätelöissä. Tässä jokaisen raatilaisen top3-suosikkimaut:

Heidi: 1. lakritsi 2.mansikka 3. suklaa
Elina: 1. vanilja 2. lakritsi 3. mustikka
Heikki 1. vanilja 2. suklaa 3. mansikka

Siispä valitse Jymyistä oma entinen suosikkimakusi ja kokeile rohkeasti myös uusia makuja, et tule pettymään! Jymyä saa ainakin isommista marketeista ja upeilta nettisivuilta löytyy paljon lisätietoa. Seuraa myös facebookissa!

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.