SEINÄRUUSUSTA JUMALATAR, naiseus minussa osa2

Tule näkyväksi, esille, kohtaa pelkosi ja onnistu!!

Tästä se sitten alkaa, fiilistelyä ja tunteiden kohtaamista. Olla matkalla tutustumassa millaisia puolia nauseudessa on, miltä ne tuntuvat ja kuinka tulla esille. Kirjoitin aijemmin tekstin Naiseus minussa, osa 1, tässä sain kokea, fyysisesti kuinka nauseus ja feminiinisyys, jumalattaruus, ilmentyy nyt yhden isoimman pelkoni kanssa.

Kuva. Kati Kanala

Tätä tyttöä jännittää, ystäväni Karitan ehdotuksesta tänään mennään kuvaamaan ja kohtaamaan pelkoani. Edessä on tulossa huikea ilta, huikea itseni ylittämisen ilta. Mua pelottaa ihan semisti, no vähän vielä enemmän. Olen ihan hermosäryistä kankeana ja jähmettyneenä, kehoni on jäätymispisteessä ja tuntuu kuin olis nousemassa kuumetta. Ilmoitan illan ihmisille, että mikä on tilanteeni, jotain isoa muutosta on tulossa. Olen samalla innoissani ja kauhuissani.“OLLA ESILLÄ KAUNIINA VÄKIJOUKOSSA, NIIN ETTÄ MUT HUOMATAAN.”

Aamupäivä menee kaupungilla, vielä muutama juttu on ostettava, että saadaan asiat iltaa varten kondikseen. Hiuksiin värit, housutkin löytyivät. No muuten käytimme minun vaatekaapin antimia. Ihana kun Karita stylaa. Pääosin mennään jo löytyvien vaatekaapin, korujen yms. antimien kanssa, mahdollisimman pitkälle.

Valmistelen itseni, käyn suihkussa, mieleni on ihan tyhjä, bläck out tila. Suihkun jälkeen istun laittamaan vaatteet päälle, ajatukseni ei yhtään kulje minkälaisia vaatteita edes pukisin päälleni, olisko tämä kramppikuumetta.
Menemme valmistautumaan Katin luokse. Jossa meidän on ollut määrä nähdä ja aloittaa ilta!Kuvauksien luulin olevan firmani kuvauksia. Matkalla se muuttuikin itsensä kohtaamis kuvauksiksi. Omien pelkojen kohtaamiseen ja niistä sisimmän voiman nostamiseen pintaan, tuoden totuuden esiin. Kuvaajana on huikea Kati Kanala, hänen innokas, mukaansa tempaava, inspiroiva tapansa toteuttaa kuvauksissa kuvia on ihmeellinen.

Kuvauksen aiheeksi tuli, yksi peloistani joka oli kuvaukset, kauniiksi laitettuna julkisella paikalla. Erottuminen joukosta ja kauniina oleminen on aina ollut muiden juttu, katsoa sivusta ja ihaillen muiden kauneutta, se on ollut turvallista ja siten olen saanut oltua syrjässä. Nämä kuvaukset ovat sitten läpimurto, suoraan ytimeen! Illan paikaksi valittiin Kokkolassa olevan kauppojenyö tapahtuma, jolloin keskusta on ihan täynnä ihmisiä.

Minä olin kauhusta kankeana!
Kohteenamme on kaupunki ja tämä väkipaljous.

Olen maininnut että isoin pelkoni on väkijoukot. Väkijoukot siis silloin jos olen näkyvillä itse.

Sinne siis.

*****************************
Kuinka iltamme sitten Toteutuikaan.

Hiukset värjättiin,sitten suunnattiinkin, kassien kanssa kohti Katin asuntoa, aloittamaan meikillä ja fiilistelyllä ja odottelemaan hieman hämärän tuloa.

Istun meikattavana Karitan käsissä. Olemme aikaisemmin päivällä suunnitelleet omista vaatekaappini vaatteista asukokonaisuudet, pari uutta vaatetta kierreltiin kokonaisuuksiin lisäksi. Päivä alkoi shoppailemalla ja samalla haimme hiusvärit ja istuin jo yllätyksen äärellä millaiset hiukset saisinkaan. Ihan huikeaa jälkeä. Millaisella visiolla toteutettuna tälläinen ihana kukkanen saatiin hehkumaan, kuinka se saikaan olemukseni loistamaan.

Huulet punataan, vaatetukset päälle, NYT ALOITETAAN keskustan valloittaminen, (HUI).Saavumme kaupunkiin, korkokengät, nahkahousujen kanssa ja ihan huikean kokonaisuuden saattelemana, saan heti tietysti katseet kääntymään. Mutta hämmästyksekseni alkaa heti ihmisten katseista tulla myötätuntoista, innostunutta energiaa. Mitä täällä tapahtuukaan, ompas jännää, mikäs juttu tämä on. Olipas ihana saada kannustavia, innostavia energioita ihmisiltä. Siellä väkipaljouden keskellä sitä sitten istutaan ja kuvataan. Minä olen viimeisen päälle kaunis. Mielessäni pyörii kaikenlaiset ajatuksen, mutta lähinnä olen iloinen kaikesta ja siitä että olen ylittämässä pelkoani ja saamassa sisäisen voimani esiin väkijoukossa.

kuvat. Kati Kanala

Hieman kyyneleiden jälkiä korjaillen siirrymme toiseen kuvauspaikkaan,
hieman sivummalle, nämä kuvaukset ovat todella mahtavat.Huomatkaa kuvassa esiintyvä ankkuri, on siis aika ankkuroitua itseensä ja todentaa juuri minua koko voimallani.
Kirjoitin PYHÄ NAISEUS tekstissäni juurikin tästä ankkuroitumisesta, ihana symbolinen kohtaaminen siksi näissä kuvauksissa myös.Silmistäni valuu jatkuvalla syötöllä kyyneleet, kuinka liikuttunut olenkaan siitä että olen päässyt näiden ihmisten lämpimään huomaan, ja joo koko kaupungin ihmiset myös. Minä jotenkin vierastin Kokkolaa ja sen ihmisiä, jotenkin tämä on aika pieni kaupunki ja kaikki tuntee melkeen toisensa, ainakin jostain kautta. Pelkään kuollakseni negatiivista palautetta, virheitä ja väheksyntää. Siksi varmaan en olekkaan ennemmin tullut esille. Tämä kirjoittaminen on antanut hurjasti tukea siihen että pystyn, uskallan, ja saan olla minä minun sisimpäni kanssa, omassa totuudessani ja todellakin jokainen saa olla oma itsensä ja omine totuuksineen.

Seuraavassa asukokonaisuudessa, on aika vaihtaa vaatteet hieman arkisemmiksi. Farkut, rennompi paita, hiukset uudella lailla ja nyt taas menoksi. Seuraavaksi on aika alkaa hieroa hartioita (Teen intialaista päähierontaa johon kuuluu hartijoiden hieronta). Matkalla hierontapaikalle, joka on Kokkolan kauppakeskuksen keskusaukiolla, siihen keskelle ihana retkijakkara asetetaan ja ensimmäinen hierottavakin saatiin matkalle jo matkalla siihen keskusaukiolle. Ihan huikeaa rohkeutta. Siinä satojen ihmisten keskellä, siinä hieromaan ja rentouttamaan ihmisiä. Ihan huikeaa, se ei katso paikkaa tai aikaa milloin olisi oikea aika ottaa pikkuinen rentoutumisen hetki itselleen.Pyydän hengittämään syvään, rentouttamaan hartijoitaan, kuvittelemaan meidät  rauhalliseen hoitotilaan jossa on aaltojen musiikkia. Silmät kiinni ja sitten mennään, ihana saada asiakas huokaisemaan ja silloin päästetään irti kaikesta jännityksista yhdessä, kuinka yhdessä mun turvallisen tuntuisissa käsissä ja läsnäolevassa vain hänen kanssaan olemme kahden, rentoutumassa, voimaantumassa. Ympäriltämme nuo kaikki ihmiset ovat ”poissa”, nuo kaikki ovat sivuseikkoja, on vain sinä ja minä, me yhdessä ja sen tuoma turvallisuus saa meidät päästämään irti kaikesta mitä meidän tarvitsisi olla väen keskellä!

Se oli kyllä menestys, ihmisiä tuli keskellä kauppakeskusta jonoksi asti hierontanäytettä haluamaan, ihan huikeaa ja ihmisten palautteet.
-En olisi uskonut tässä satojen ihmisten joukossa pääseväni näin rentoutumaan, hieronnassa ollut kertoi.Siirrymme kuitenkin sieltä vielä konserttilavan luokse jossa eri bändit soittavat musiikkiaan ja minä hieron eri ihmisiä siinä live musiikin soidessa, siinä musiikki tekee oman rentoutumis efektin ja kuuntelemme hierottavan kanssa säveliä ja hengitämme syvään. Ihanaa jälleen huomata, kuinka ihminen siinä huokaa yks kaks todella syvään ja saamme tuntea sen rennon olon. Musiikki saa ihan uuden ulottuvuuden ja voih harvemmin sitä saa livemusan soidessa tuollaisia demo käsittelyjä kohdata, ties vaikka sinunkin kohdalle sattuu vielä. Tuo oli niin ihanaa että taidan tehdä useemminkin tuota!Oli ihana näyttää ihmisille, että se ei katso aikaa, eikä paikkaa, että voit rentoutua ja saat itsesi rentoutumaan. Toinen missä myös hieroin oli konserttilavan luona, ihmiset saivat rentoutua livemusiikkia kuunnelle. Ihana, voimauttava kokemus minulle.Aika ihan hurahti kun oli ihanaa tekemistä, hauskaa ja ihan mahtavaa onnistua, pelkojen kohtaamista!

“MAAILMA ON MUN JA MINÄ OLEN MAAILMA”


Meillä oli suunnitelmissa ottaa kuvia autojen keskellä, oih siinä taas yksi jännityksistä. Mennä kaupungin, isojen teiden keskelle seisomaan, siihen keskikäytävälle. Ja olla siinä paikallaan, otetaan kuvia kun autot vilistää menemään. Siitä tulee ihan huikeaa. Toinen kuvaus otettiin rautatien sillalla jossa sain ihan huikeita tuntemuksia ja kuvistakin taitaa tulla ennen kuulumattomat. Osa kuvista vielä tulossa. Niitä odotan jännityksellä.

Se oli ikimuistoinen perjantai, perjantai jossa sain huomata että kelpaan ja minut otetaan joukkoon, lempeydellä, kauniiksi laittautuneenakin. Olen tasavertainen kaikkien kanssa ja minun käsissäni ihminen kuin ihminen pääsee rennoksi, missä vain! Pelko oli poissa, olen askeleen lähempänä unelmaani, omaa naiseuttani ja ylpeänä kantaen sitä kehollani.

Minä, Karita ja Kati olemmekin ihmeellisen hyvä tiimi. Vedämme Karitan kanssa erilaisia Kauneutta sisältä ulospäin päiviä, viikonloppuja ja pidempia 6-8 viikon kokonaisuuksia. Ihana idea vaikka naistenpäivään.Olen käytännössä päässyt kokeilemaan Karitan kanssa keskusteluja ja kurkkaamaan ulkoisen kauneuden maailmaa ja siitä syntyi meidän yhteinen kurssi. Jumalainen nainen kurssi, se julkaistaan syyskuun loppuun mennessä.

Voiman liekki, Eva-Lena Huhtalan hoitolassa pääset rentoutumaan turvallisen, lämpimän ja kokemuksen kautta osaavan ihmisen käsiin. Hoidot, kurssit ja tapahtumat täältä.

Kati Kanala on ihan mahtava valokuvaaja, rohkea ottamaan haasteita vastaan, hänen kekselijäisyys, unelmat tehdä visioistaan totta ja kuinka hänen iloa pirkahtelevan luonteensa kanssa onkaan turvallista olla ”alastomana” kuvissa, sinulle arkana hetkenä ja kuinka saatkaan sisältäsi heräämään sen oman sisimmän voiman. Kati Kanalan kuvia ja yhteystiedot täältä.

Karita Hartikainen on ihan mieletön stailaaja, asustaja ja suunnittelija. Visioita riittää ja ne onkin sitten uudenlaisia tapoja kohdata, vaikka juurikin sinun arat paikat tai piristystä arkeen. Hän on moni osaaja, kouluttaja, stailaaja, vaatetuksen asiantuntija. Hänen seurassaan tunnet olosi onnistujaksi, synkästäkin päivästä tulee valoisa ja hänen vankkumattomalla ammattitaidolla nähdä ihminen kokonaisuutena ja saada aikaan loistetta.
Karita Hartikaisen palveluihin täältä.

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA / Eva-Lena

Siruista kasattu täydellinen KRISTALLI!

On todella vaikeaa kirjoittaa, parisuhteestaan, jonka on kokenut itse pilaavansa täysin. Tästä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.