Se tunne, kun… Elämässä tapahtuu!

Kaikki junnaa paikallaan, kaikki vaan on jumissa.

Milloin tämä elämä menee itsellä eteenpäin. Milloin ne unelmat tulevat toteutumaan.

Itse nyt kolmannen kerran todennut omalle kohdalleni että yksi fyysisen kehon ja samalla henkisen kasvuni sekä ulkoisen maailman askeleet ovat lähteneet yhden tuotteen lisäämisellä arkeen. Onko se puuttuva palanen perustasta vai naulat joilla saadaan hakattua kaikki pysyvästi yhteen.

Se on nimittäin omega 3

Mitä siis tapahtuu.

Hörppään pullosta jälleen kerran. Kaapista löytyi yksi avaamaton pullo. “Ajattelen että tarttee tuokin käyttää loppuun tuolta.”  Hörppään, kehoni reagoi saman tien ja pyytää uutta annosta.

“Herran jestas” säpsähdän oikeen tuota reaktiotani, todella voimakas. Olempas herkistynyt, kehoni saa viestin läpi. Toisista valmisteista mitä olin kokeillut ei tälläistä reaktiota ole kehossani tuntunut. Tämän reaktion olen kokenut kaksi kertaa aiemminkin. Aloittaessani viimeksi.

Nyt siis olen täysin varma, tämä tuote on se mikä toimii minulla. Soitin samantien ystävälleni,

->haluan liittyä samantien takaisin tilaajaksi.

Tälläkertaa haluan myös testata mitkä arvoni ovat kun kyseisestä tuotteesta oli taukoa puoli vuotta ja söin siinä välissä toisia.

Firma on zinzinon ja heiltä balance oil. Ihan uskomatonta öljyä, mihin kehoni antaa positiivisen reaktion välittömästi.

 

Aloitin siis nyt syksyllä, kolmannen kerran balance oil tuotteen käytön, otin testit joista näkee koko rasvahappotasapainon tilanteen,

siinä ei näin puolenvuoden tauon jälkeen ollut hurraamista, olivat laskeneet hurjasti vain puolessa vuodessa, siitä näkee, että tarvitsen sitä päivittäin. Kalaa en siis syö näköjään tarpeeksi, vaikka sitä paljon käytänkin ja muiden valmisteet joita olen käyttänyt, eivät itselläni testien mukaan tehoa niin voimakkaasti. Tosin itse tunnen myös kehossa sen tehon ja tehottomuuden, siihen luotan nyt 100%. Kauan on mennyt että tähän on päästy.

Innostuin asiasta niin että päätin ottaa tuotteet osaksi kokonaisvaltaista hyvinvoinnin tukemista Voiman liekkiin.

 

Nykyisin nukun hyvin ja tunnen itseni rentoutuneeksi. Asiani ovat lähteneet eteenpäin, unelmia on toteutunut ja luokseni pääsee ihania asioita. Moni asia noihin yhdessä tietysti vaikuttaa, mutta pidän fyysisen kehon tukemista ravinnolla yhtenä tärkeänä osana matkaamme itseen.

Mulla on pian toisen testin aika, jolloin näen miten zinzinon balance oil on tehonnut.

Mitäs kokemuksia sinulla on Omegoista?

Kerron myös mielelläni lisää, nappaahan hihasta jos haluat kokeilla tai testata oman rasvahappotasapainon.

❤️Eve

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA / Eva-Lena

Siruista kasattu täydellinen KRISTALLI!

On todella vaikeaa kirjoittaa, parisuhteestaan, jonka on kokenut itse pilaavansa täysin. Tästä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.