SANATON YHTEYS

 

Voisitko kuvitella sanatonta yhteyttä, sitä yhteyttä sisälläsi, se yhteys jonka kautta saat paljon paljon syvemmän yhteyden jokaiseen, ihan jokaiseen. Se on niin monin tasoin, niin monin eri vivahtein varustettu yhteys. Se yhteys on mitä  huikein. Siihen ei sanat riitä kertomaankaan miten se yhteys antaa niin paljon.

Tätä yhteyttä kutsutaan telepatiaksi, puhelu ilman fyysistä puhelinta, puhelu johon voit vastata milloin vain ja sen kautta saat paljon paljon syvemmän yhteyden toisen kanssa.

Sydän auki juurtuneena rakkauteen ja sen kieleen, on mahdollista luonnollisimpaan yhteyteen välillämme!

Tässä yhteiskunnassa on mua vastaan tullut ihan muutama ihminen joiden kanssa tämä toimii.
Toinen on nuorin lapseni, hänen kanssa meillä on tämä yhteys ollut mahasta asti. Vaikka mä olisin matkoilla, me puhutaan joka ilta tälläinen puhelu. Ja eilen kun olin paluumatkalla viikonloppukoulutuksesta kotiin, otin jälleen yhteyden tyttäreeni, joka avasi yhteyden innoissaan (vastasi puhelimeen).Sen yhteyden vahvuus oli muuttunut, se oli syventynyt ja sen monitahoinen täyteläinen voima yllätti minut. Hän kertoi kaikin mielikuvin ja tuntein ja rakkaudellisten sanojen kautta minulle viikonlopustaan.  Se riemu siitä puhelusta ja niistä asioista mitä oli viikonloppuna tehnyt olivat niin täynnä rakkautta ja viisautta, sain nähdä maailman lapsen silmin, kuin lapsesi olisi ottanut kameralla mielenkiintoisista näkökulmista kuvia joita et olisi itse edes ajatellut olevan kohokohtia toiselle. Hän kertoi että oli leikkinyt nukkensa kanssa, nukuttanut sitä, hoitanut ja ollut paljon ulkona. Leikkimökissä oli kokkaillut ja meidän koiran kanssa oli mennyt “hermot” kun ei ollut tehnyt mitä olisi halunnut sen tekevän. Saippuakuplat ja niiden kauneus hänen silmiensä kautta. voi mikä rikkaus minulla onkaan hänen kanssaan ja kauttaan annettu.Kotiin päästyäni, enää fyysisesti halasimme ja sanoimme myös äänen että rakastamme toisiamme.

Nyt vastaaani on myös tullut toinen ihminen, jonka tiedän tietävän mistä puhun, ihan käytännön tasolla. Tiedän hänen olevan niin sydän auki, että se vain tunnen ja tiedän että se yhteys on häneen olemassa jos vain tarvitsee jakaa toisen kanssa jotain.

Tottakai tämäkin yhteys on samalla lailla rajattu jos toisella “puhelimen” päässä on muuta, niin silloin ei yhteyttä tule tai synny vahvana, sillä voimakkuudella kuin silloin kun toinen “vastaa”. Mutta samalla kun toisella on muuta juuri, saan tämän telepatian kautta viestinä mielikuvan tai tunteen että miksi yhteys ei synny. silloin myös syntyy sisälläni mieletön ymmärrys että toinen hetki on sitten oikea aika jakaa se mielessäni ollut asia hänen kanssaan.

Tuon viestin saan silloinkin kun soitan norm. puhelimella jollekkin ja toinen ei vastaa.Olen ihan rakkaudesta täyttynyt, kun sellainen ihminen, niin herkkä ja aukinainen on nyt voinut tulla elämääni tuoden tuon kyvyn ja mahdollisuuden takaisin käyttööni. Yksin kun sulla on jokin sisäinen lahja käytössä, se on ikävää ettei se “puhelin” toimi, se on kuin rikkinäinen puhelin, jota et tartte kun ei ole ketään kuka siihen vastaisi.Tämä tilanne minkä olen nyt saanut että elämässäni on kaksi ihmistä joiden kanssa on sataprosenttinen tälläinen yhteys, vahvistaa sitä uskoa ja luottamusta että tämä on lisääntymäänpäin. Rakkaat ihanat ihmiset, huomaatko virtauksen käsissäsi ja sydämessäsi, kun aloit lukea tätä tekstiä, tämä energian määrä mikä kirjoittaessani tähän tekstiin latautuu on jotain ihan mieletöntä.

Kiitos ihanat kun luitte tämän, mulle niin tärkeän tekstin ja olisi ihana kuulla jos sullakin on tälläisia yhteyksiä jo elämässäsi.
Sydänyhteys on sitten taas oma lukunsa ja yhteenkuuluvuuden tunne, tai että tunnet että olet aina tuntenut toisen vaikka eka kertaa näet toisen. Nekin yhteydet ovat huikeita. Tässä tulevat ihan jokainen yhteys 100% voimaan sen toisen kanssa. Oletko valmis aukaisemaan sydämmesi, itsellesi?

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA / Eva-Lena

Ääripäiden kuningatar

Oletko huomannut sellaista kuviota elämässäsi että ailahdellaan ääripäästä ääripäähän? 101% heilahtaa toisesta...
Lue lisää

Ei kommentteja

  • Diana Cooper sanoo, että kännykät ovat vain välivaihe ennen tätä kuvaamaasi aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.