Rakastu epätäydellisyyteen

Synnymme ihmislapsiksi planeetalle nimeltä Maa, hyvin ristiriitaiseen, monimutkaiseen, hierarkkiseen ja epävoimaantuneeseen yhteiskuntaan. Elämme kaksinaisuudessa, näennäisesti hyvin kaukana todellisesta luonnostamme, ykseydestä.

Planeetallamme on nälänhätää, sotaa, väkivaltaa, ihmiskauppaa, riistoa ja kaiken lisäksi jokainen täällä alistuu perusteelliselle aivopesulle varttuessaan.

Mikään täällä ei ole täydellistä. Kaukana siitä.

Kaiken lisäksi olemme ihmisiä, ehkä eräitä maailmankaikkeuden epätäydellisimpiä olentoja. Emmekä voi ikinä saavuttaa täydellisyyttä, se jää aina meidän ulottumattomiimme, sillä kaksinaisuudessa mikään ei ole täydellistä.

Ja samaan aikaan kaikki on täydellistä, sillä vain ykseys on todellista.

Ja sitä me olemme täällä oppimassa. Oppimassa näkemään kaiken täydellisyyden mitä kauhistuttavimmissa tapahtumissa. Oppimassa hyväksymään ja rakastamaan kaikkea mitä on. Aivan kaikkea, mitään pois sulkematta.

Siksi me olemme tänne tulleet. Valinneet tämän radikaalin paikan antautua kaiken rakkaudelle ja täydellisyydelle.

Kaikkein vaikeinta on kuitenkin rakastaa itseämme, sillä me TIEDÄMME ja tunnemme luissamme oman epätäydellisyytemme. Sen kuinka yritämme ja yritämme, ja silti usein epäonnistumme. Täällä me olemme vain ihmisiä.

Täällä kaikki näyttää hyvin erilliseltä, siksi me unohdammekin todellisen luontomme ja sorrumme tuomitsemaan asioita hyviksi ja pahoiksi. Mutta muista, meitä on täällä vain yksi. Sota, väkivalta, rakkaus, kauneus. Kaikki saman yhden eri aspekteja. 

Näetkö sinä kaiken täydellisyyden kaikessa mitä täällä on? Mitä sinä vielä tuomitset?

Lisää kirjoittajalta Aamunkoi/ Saana K.

Kun ”minä” katoaa

Henkisen matkan lopullinen päämäärä on herätä täyteen tietoisuuteen siitä, kuka todella olemme....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.