Rajat itselle sydämellä, täysi fyysinen umpikujako?


“EN ANNA ITSENI KOHDELLA
ENÄÄ ITSEÄNI NÄIN!”
Joskus rajojen asettamiseen tarvitsee pienen sanomisen, joskus isomman purkauksen. Miten sen tekisi sitten samalla myös rakentavasti, niin että se on jokaiselle rakkaudessa ja samalla ilmoittaa toiselle JA ITSELLE, että nyt riittää.Olen tehnyt rajojani selväksi useamman vuoden ajan. Niiden kuuntelussa on ollut vaihtelevaa lopputuloksen saantia, toisinaan kuunnellaan, toisinaan häpeilemättä käytetään hyväksi ja tallotaan yli.
No tiedän että energiani ei ole ollut selkeät asian kanssa.
Olen pitkään tehnyt asioita muiden hyväksi omalla kustannuksellani ja siksi sen kääntäminen on ollut pikkuhiljaa edessä, isommin ja isommin.

Olen pahoittanut moneen kertaan mieleni kun minua ei ymmärretä tai oteta tosissaan, halutaan oikeasti vain satuttaa ja loukata. No itsehän annan niin tapahtua itselleni, niinhän olen antanut pitkään itse itsenikin tehdä itselleni. Joten ei ihme että peilitoiminta osuu takaisin ja sehän minussa itsessäni satuttaa itseäni.


NYT ON AIKA LAITTAA RAJAT.
Sellainen rajojen asettamis “räjähdys” voi olla joskus paikallaan, että sinä itsekkin alat ottaa itsesi tosissaan, niin muutkin tekevät sinua kohtaan sitten kunniaa ja arvostusta. Elämääni myös pääsee tulemaan sellaisia ihmisiä joilla samat arvot itsensä kanssa.Alla kerron omasta näkökulmastani kaksi erilaista tapaa raivota, toinen on itselleni se rakentava tapa ja jonka kautta omalla kohdallani kaikki muutui!

SOKEA RAIVOOletko suuttunut, hermostunut, raivonnut koskaan niin että pimenee?
Ettet muista mitään että sinä vaan huomaat jossain vaiheessa, että olet tehnyt jotain, josta muut vaan puhuvat ja olet ihan pihalla mistä toiset puhuvat. Tiedät sydämessäsi että se on totta, mutta muistatko ihan itse mitään. Onko tämä suojelusmekanismi vai onko kyseessä jonkin sisäisen trauman haava, johon jonkin toisen toiminta on iskenyt puukollaan, tietämättäsi, ymmärtämättäsi. Toimintasi sen jälkeen tapahtuuko se automaatiolla ottamalla tilanteen haltuun, niin että sä et vaan voi mitään.
Katsotko tilannetta sivusta, voimatta kuitenkaan hallita itseäsi? Oletko kenties tuntenut näin, tai oletko kuullut kaverillasi tai jollain olleen tälläista kokemusta, itsellä, tutulla tai jollain heillä. Saat kiinni kuitenkin hieman siitä mistä tässä puhun.Tuota jotkun kutsuvat, entiteettien valtaukseksi, jolloin tarkoitetaan että sinun oma kenttäsi, aurasi, energiasuojasi on murtunut, se on isosti auki ja se mahdollistaa kenttääsi kaikenlaisten energioiden pääsemisen. Toiset puhuu Piruista, riivaajista, yms. Ja näitä sanotaan tapahtuvan, kun olet juurikin huumeiden kanssa tekemisissä, alkoholin vaikutuksissa mm. Niin olet saattanut kuulla kun täysin sinulle ihana tuttu ihminen on yks kaks muuttunut ihan oudoksi, tuntemattomaksi sinulle. Saatat miettiä tai kuulla lauseen että et tunne tuota ihmistä ollenkaan tai että se ei ollut oma itsensä yms. Näin olen itse kuullut ja nähnytkin tapahtuvan baari-iltoina, joidenkin kohdalla, että ovat muuttuneet ihan joksikin toiseksi illan aikana yks kaks. Riehuvat ja haastavat riitaa syyttä yms.

Minun kokemukseni tästä kaikesta. Tunnen ihmisten aurat, heidän energiansa, jos kaikki ei ole hyvin yms. Pelkkä ajatus riittää.
Se miten itse näen tämän kuvion. Minulle ei ole mitään itseni ulkoista, minussa on kaikki. Minun aurani on aina täydellinen, Ulkoinen uhka on oikeasti sisäistä uhkaa, jonka olen tulkinnut vain ulkoa päin. Itselläni on menneessä yksi tälläinen sekasortionen Raivo, jonka tunnistan, aloituksestani.

 


Hallittu raivoMitä se on?
Se on minulle, että sinä tiedostat kaiken miten sinä toimit, ja kaikella on syynsä jokaisella sanalla, teolla, olemisella, ihan jokainen solusi tietää mitä tekee ja rekisteröit ihan kaiken.
Hallitussa raivossa, sinä tiedät sydämmessäsi, että KUKAAN EI VAHINGOITU!!!! Tiedät että kaikella tekemiselläsi on suurempi merkitys. Tieto siitä riittää, se miksi siinä hetkessä teet niinkuin teet, niin on vain tuon tiedon varassa. Kysymys on siitä uskotko ja luotatko tuohon sydämmesi tietoon.Itse kuljen voimakkaasti joka hetki sydämmeni ohjaamana ja täysin totuuteen pohjaten. Luotan siihen että kaikki totuus tulee julki puhtaudessaan AINA! Minun maailmassani on aina ollut niin, on aina ollut ja tulee olemaan.

Se olenko kyennyt tuomaan noita rajoja esiin aijemmin onkin sitten toinen. Muutamaan otteeseen minulle on syötetty toisten tarinaa ja sen olevan minun totuus ja silloin oma epävarmuuteni ja ihmettelyni siihen että, tapahtuuko näin oikeasti. Miten se tapahtuu, miten, mitä toinen oikein meinaa! Nykyään voimakkaana omassa voimassani ja totuudessani, pystyn seisomaan ja sanomaan suorana totuuden.

Lähelläni ihmiset saavat katsoa omaa totuuttaan niin raakalla kädellä että jotkut jotka ovat siihen valmiita itsessään pysyvät ja pystyvät olemaan lähelläni ja sitten jos et ole valmis katsomaan totuuttasi silmiin, tiedät mikset ole enää maailmassani, tai seurassani.

 


Hallittu Raivo.
Seisot omilla jaloillasi, vaikka edessäsi olisi maailman suurin sisäinen pelkosi. Seisot ja huudat toiselle täysin voimassasi esim. että: (oikeasti huudat itsellesi)

“ANNA TULLA, LYÖ, HAKKAA, RAAVI, REVI!
PILKO KAIKKISTA ARVOKKAIMPANIKIN, SENHÄN SINÄ OSAAT!
UNOHDA, PISTÄ VÄLIT POIKKI, LÄHDE MENEMÄÄN!
MINUT ON OPETETTU KESTÄMÄÄN HYLKÄÄMINEN, NIIN MONELTA OSALTA, ETTÄ ANTAA MENNÄ! MÄ EN PELKÄÄ ENÄÄ! VIE MINULTA VAIKKA KAIKKISTA RAKKAIN, KEHONI!HUUDAN ETTÄ NYT RIITTÄÄ, NYT HYVÄKSIKÄYTTÖ, POLKEMINEN, ROSKAKORINAOLO RIITTÄÄ. SE LOPPUU NYT, TÄSSÄ, HETI!”

Seisot ja katsot pahinta pelkoasi silmiin, TÄYSIN HALLITUSSA RAIVOSSASI!
Kehoni on täisin voimissaan, vahvana, tunnen kuinka raivo pyörii kehossani, ja sydän kiittää!

Tämän takaa, aukeaa ihan mieletön umpikuja egolle, jota pelottaa.

 

HYLKÄÄMISEN TRAUMA!

Tilanne rauhoittuu hetkeksi, mutta palaa hetkenpäästä, hurjassa laajuudessaan.
Toinen ihminen on liittänyt kuvioon, kaikki tärkeimmät ihmiset elämästäsi.

Mielessäni, ego pyörittää pelkojen filminauhaa ohitseni.
Raivoni on täysin hallittua edelleen. Kehossani tunnen kuinka se puhdistaa vanhoja uskomuksia, kyyneleet vain valuvat silmistäni, kiitäs kaiken takana rohkeuttani laittaa rajat, pysyä edelleen niissä ja sydämmessäni rakkaus vaan laajenee kaikkia kohtaan.

Mieleni(egon) pelot,
Koko maailma hylkää, kaikki rakkaat ovat toisen puolella
(vaikka minä sanoin että nyt loppuu hyväksikäyttö, yms. omat rajat). Silmissäni kuvio on täys umpikuja, ihan hullujen huone kamaa, mutta vanhoista vastaavista, pienemmistä kuvioista tiedän että se on vain harhaa!

Tässä tilanteessa sydämeni rauhoittaa minua koko ajan.
Sanoo että luota, kaikki järjestyy.
TÄSTÄ TULEE VIELÄ HYVÄ!!!

Tiedän että sydämmeni on oikeassa, sydämmeni tuntee, sydämmeni on ollut mukana joka hetki!

“LUOTA SYDÄMMESI ÄÄNEEN!
HALLITTU RAIVO!
TOTUUS VOITTAA AINA!!
RAKKAUS ON JOKAPAIKASSA AINA!
OLET TÄYDELLINEN, VAIKKA ELÄMÄSI PÄÄTTYISI NYT!”

Sydämmeni viestejä, tässä umpikuja tilanteessa. Kun pysyt vahvana ytimessä ja rajoissasi.
Alkaa kaikki kääntyä hyväksi. Kaikki näkevät syvemmälle, harhan verhot aukenevat kaikkien silmille. Ensin olet kaikille näyttäytyvänä, että olisit syyllinen ainoastaan, tilanne olisi vain pientä kiukuttelua muiden mielestä, mutta totuus että pidät kiinni omista rajoistasi aukeaa. Lopuksi pyörremyrsky, harhat laukeavat niin moneen suuntaan ja minun rajojani kunnioitetaan. Kukaan ei hylännyt ketään. Tasapaino ennemminkin tuli todeksi, monien ihmisten suhteen.


Hallittu raivo on siis hyvä asia ja sydämmessäsi tiedät sen olevan kaikille parhaaksi ja eritoten, että olet kertonut rajasi ja vaadit niitä noudatettavan. Sisimmässäsi on oma hylkäämisen pelkohaava johon sattuu. Mutta jos se onkin haavojen eheyttävä voima, että haavat ovat jatkossa sinun ehjiä ja kokonaisia rakkaudellisia, eikä niihin kukaan muu pääse sorkkimaan!

Joskus täys käännös 100 vaihdista on se jota ympäristösi tarvitsee. Kyse on omasta luottamisestasi tilanteessa ja siitä teetkö sen rakentavasti? Onko sinulla vastaavaa kokemusta?

Muitakin tapoja on todellakin, tämä oman kokemukseni halusin sinulle jakaa, että on oikein pitää kiinni rajoistasi, vaikka muut olisivat mitä mieltä tahansa!

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA / Eva-Lena

Siruista kasattu täydellinen KRISTALLI!

On todella vaikeaa kirjoittaa, parisuhteestaan, jonka on kokenut itse pilaavansa täysin. Tästä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.