Painon jojoilut 18vuotta, epäonnistuminen vai mahdollisuus?

 

Kehoni meni epätasapainoon kun aloin seurustella mieheni kanssa 18vuotta sitten. Tunnen että kehoni ennen sitä oli hyvässä vetreässä kunnossa ja sitten se puolessa vuodessa veti itseensä 20kg, mottoni kyllä oli silloin että jos alat seurustella niin lihoot varmasti, parisuhde on kauniin kehoni surma ja parisuhteessa ylipainoa tulee aina. Ohhoh mitä hokemia.

Se että kirjoittaisin aiheesta ja kehostani, projekteistani on nyt ison kynnyksen takana, koska olen niin monta kertaa ”epäonnistunut”, mutta tässä tekstiä pukkaa. Olenko epäonnistunut vai oikeasti onnistunut, onko se ollut mahdollisuus ja mahdollisuus mille?

Sanontoja ja päätöksiä siihen joita havaitsen myös tehneeni, mielessä alkuaikoina kun aloittelin projekteja. MINÄHÄN en jojoile 10kg sinne ja tänne. Se on keholle huonoksi,
No minähän olen jojoillut ja hmm… tarkoituksensa silläkin että olen jojoillut. Tarkastellaampas hieman sitä minkälaisin keinoin se on tapahtunut.

Jokaisella ruokavaliolla olen onnistunut, sillä ei siis ole väliä mikä valio olisi kyseessä ja kenen firman tai terveyspuhujan juttua kokeilisin. Jokainen toimii. Se että saisin tehtyä asiat oikeasti loppuun asti on nyt se juttu. Mutta tarkastellaan mitä valioita olen käyttänyt.

Painonvartijat 2 kertaa, olen helposti saanut heidän kanssaan 10-15kiloa pois, tykkäsin heidän jutussaan siitä että selkeästi itse ei tarvinnut ymmärtää kaloreista vaan se oli tehty yksinkertaiseksi käyttäjälle, oli hieno kokemus tehdä se heidän ohjeellaan. Toisella kertaa tein kaiken vain ruoan kanssa ja toisen ruoan ja liikkumisen.

Sain myös saman määrän kiloja pois kun söin jokaisen ruokailun alle 1ruisleivän tai lasin vettä. Ennen kun söin kunnon ruoan sitten. Tämä oli ihan oma päässäni muuntunut keino ja sen mukaan oli helppo toteuttaa, muuta en muuttanut elämässäni. Olen muuten juurikin tässä ruisleipä versiolla ollut rajoittamatta mitään ruoka-aineita.

Sitten kokeilin karppausta, ja vhh.ta Olin siis lihonnut kaikki kilot takaisin noista aijemmista kerroista. Karppauksessa oli ihana oppia uusia reseptejä, kokkailla pakkanen täyteen annosrasioita yms. sitten eksyin luomun ja smoothieiden pariin ja se olikin sitten siinä jälleen oli se 15kg lähtenyt.

Samoihin aikoihin eksyin myös henkiseen kasvuun, energiahoitoihin ja siihen että jaa olisikos hyvä tehdä myös henkistä käsittelyä noiden fyysisten keinojen lisäksi. Kilot alkoivat jälleen kertyä ja kertyä, nautin luomusta yms. ruoasta niin.Sitten oli aika siirtyä jälleen ”hommiin”. Pyysin Elina Ojaniemen tukea matkalleni. Hän antoi hienoja vinkkejä, hyvää henkistä tukea ja kysymyksiä matkalleni henkiselle puolelle. Harjoituksia kotikonstein ja lapsi arjen keskelle, itselläni oli pikkuisin palleromme syntynyt 5kk aijemmin. Ruokavalio oli luomua ja sen kanssa meni hyvin. Jälleen 15kg, poissa, jes, säännöllisen liikunnan ja ruokavalion ja henkisen hyvinvoinnin kanssa.

Kolmeen kertaan tein Cellresetin, jossa 10kg lähti hyvin ja kehoni muokkaantui mukavasti, mutta minun keholleni liian rankka kokemus, sekin siis toimii.Ja jälleen kilot hiipuen tulivat takaisin, no kiloja tuli lisää ihan hurja määrä enemmän kuin aijemmin. Jopa 30kg entisen ylipainon päälle. Nyt olisi tehtävä jälleen jotain, tämä ei ollut hyvä juttu. Perheessämme myös pojallamme oli reippaasti ylipainoa ja päätimme mieheni kanssa että otamme perheellemme PT.n ja nyt se olisi otettava pidemmalle ejalla kuin 3kk tai jotain sellaista. Itse kaipasin tukea henkiselle puolelle, kaikki fyysinen ja ruokavalio jutut olivat kunnossa, siis tuttuja. Mutta muu perheeni kaipasi taas noihin toisiin osiin tukea, joten päätin joustaa ja jälleen edessäni oli uusi ruokavalio, uudet treenit, uusi systeemi ja sitten mieleni kiemuroihin otin tuen ulkoisista asioista. Sain tuolla rasvattomalla, todella kurinalaisella ruokavaliolla ja liikunnalla painoni juuri sinne samoihin lukuinhin kuin muillakin tavoilla, se n. 30Kg lähti pois. Muukin perheeni onnistui ja olin siitä onnellinen.

Kiloja on pikkuhiljaa hiipunut jälleen nyt takaisin. Olen siis kokeillut monia monia ruokavalioita, liikuntaa ja liikkumattomuutta. Omia systeemejä ja jos jonkinmoista. Yksikään keino ei ole toista huonompi. Verikokeetkin otettu ja ne ovat huippukunnossa.

Hmm… mitä olenkaan saanut näistä vuosista.
Paljon uusia ystäviä, tietoutta ja kokemusta, sen että yksikään keino ei ole toistaan huonompi tai parempi. Jokainen toimii.
Niin tosiaan kokeilematta on nutriletit pidemmänpäälle, niitä olen käyttänyt kaksi viikkoa, se riitti kiitos ja sitten yhdessä kohtaa kokeilin myös pari viikkoa 5+2 dietti pusseja, nekin ovat jotain muita varten.

Kaverin innoittamana kokeilin 4päivää kasvis syöjänä,hui oloa HUI!!

Isäni innoittamana kokeilin vesipaastoa, jonka hän teki säännöllisesti. Kestoltaan 3päivää. Sain oltua 2päivää ja olin ihan kauheassa kunnossa.

Niin heikkona pahoinvoivana ja kummallakin kerralla kauhea ahmiminen päällä juurikin siihen osaan mikä on kielletty. Lihaaaan ja herkkuihin tai kaikkeen mahdolliseen…

Toiset sanoo että ole läsnä kun syöt… mitä on läsnäolo minulle?
Ja toiset sanoo että se on polttoaine sille ei kannata antaa liikaa energiaa,se liikuttaa kehoa täts it.

Voihan vitjake…Mikä sekamelska!

Terveyskeskuksen kilopiirit on kokeilematta tai paastot.

Nyt viikon aikana olen pyytänyt sisäiseltä voimaltani että se näyttää totuuden miksi tämä kuvio junnaa. Joo uskomukset ovat hurjan voimakkaat näissä.

Sitten minulle näytetään muistikuvina muutama lapsuuden tilanne jossa on tullut uskomus, jota en ole siltä kantilta edes nähnyt aijemmin.
Kuinka ne onkaan antaneet sisälleni mahdottomalta tuntuvan tunteen siitä että ansaitsisin kivutta hyvää.
Ilostuin niin että nuo kuviot aukesivat, tulin tuosta tietoiseksi ja jes! Se olisi valmis purkaantumaan.

Tässä siis pikkainen 18vuoden katsaus painomaailmaani ja elämääni tässä kehossa, näillä maailmassa olevilla keinoilla.

Näihin jokaiseen tapaan, sisältyy paljon kontrollia ja sillä olenkin saanut pahaa oloa piiloteltua sisälläni ja samalla noita traumoja, jotka nyt aukesivat. Edelleen sydämmeni sanoo että kaikki tapahtuu rennosti, helposti ja kuin itsekseen. Olen nyt päättänyt luottaa siihen. Olen päättänyt luottaa, kun kehoni pyytää vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa, olen päättänyt luottaa kehoni ääneen ja sydämmeen, sen suorittamisen sijaan. Jospas sitä nauttisi elämästä.

Onko tämä taas yksi heinä kaikkien joukossa vai voisiko tämä olla nyt se mahdollisuus?
Tuollaiset huikeat tuotteet, yrttivalmisteet ovat tällähetkellä tuotu luokseni, tiedän tämän onnistuvat nyt vain nautin elämästi. Nu skin TR90 kehon tukemisella luonnolliseen toimintaan.

Miten sinä olet onnistunut, kerro ihmeessä?

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA / Eva-Lena

Siruista kasattu täydellinen KRISTALLI!

On todella vaikeaa kirjoittaa, parisuhteestaan, jonka on kokenut itse pilaavansa täysin. Tästä...
Lue lisää

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.