Oman elämänsä JOHTAJA!

Ajan autolla Wäärälään, kehossani on jännittynyt olo. Matka luonnon keskelle, itsensä äärelle. Samalla kun jännittää samalla ahdistaa kovaa. Sen tulkitsen mielen kommervenkiksi kun se tietää viikonlopun olevan läpimurto. Jollekkin vanhoille tavoille vanhoille tottumuksille jutuille jotka ovat niin pitkään ohjanneet elämääni, ovat kohta läpivalaisussa.

Kun viikonloppua tunnustelen se on hämmennyksen, tunteiden ja turvallisuuden yhdistelmä. Sellaisella ammattitaidolla ja osaamisella minkä Heikki Harju on omalla vahvuus alueellaan tullut tuomaan maailmaan on ihan mieletön. Se palo ja läsnäolo mikä asiaan ja ihmisiin huokuu hyväksynnän ja selkeyden kautta on sydämen avaavaa.

 

Heikki harjun kurssi on edessäni. Heikki on ratkaisuvalmentaja, parisuhdevalmentaja ja paljon muuta, voit käydä tutustumassa tarkemmin Heikkiin ja hänen työhönsä täältä

Koulutusviikonlopun teema on,
Oman elämänsä johtaja, ole oma itsesi.

Oloni on myös hämmentynyt, jolloin tiedän asioiden muuttuneen ja isojen asioiden auenneen viikonloppuna.
Ihan huikea viikonloppu takana. Oman elämänsä johtajuus nyt valjastettu käytäntöön.

Mitä siis tapahtuikaan:

Perjantaina tutustuimme ryhmään, aiheeseen ja rentouduimme saunan, uinnin ja nuotion äärellä. pihamiljoo vastaa täydellistä paratiisia. Olimme siis paratiisin keskellä.

Se rauha joka laskeutui sisälleni, ihan eri laajuudellaan kuin ennen on paras kokemus tähän asti itseni kanssa. Luotan sisimpäni voimaan ja luovuuden virtaukseen ihan uudella ulottuvuudella.Selkeys sisälläni siihen miten edetä, mikä on se minun tapani ja askeleeni jokaisessa päivässä. Kuinka olen oman elämäni johtaja ja kuinka rakentaa yhteydessä sisimmän kanssa se mieletön potentiaali ympärille yhdistäen joka ulottuvuuden.

On siis mahdollista löytää/saada huikeassa Wäärälän kaltaisessa luonnon paratiisissa kokien, mahtavien luomuherkkuruokien ja ranta saunan, järven puhdistavan voiman keskellä jotain paraatiisimaista itsensä kanssa.

 

Turvallisessa, ammattitaitoisessa ohjauksessa Heikki Harjun ohjaamana. Tukien läsnäolollaan sinun matkaa omaan sisimpääsi.
Viikonloppu oli itselleni kaiken yhdistävä.Siihen oli yhdistetty,
fyysisyys, mieli ja tunteet.Omien arvojeni päivitys ja tarpeideni tutkailun mahdollisuus.
Heikin tapa tuoda asia esiin on valloittava, huumorintäyteinen ja tosi moniulotteinen, joten sain itse jokaiselle solulleni asti ymmärryksen, kokemuksen ja sen nautinnon täyttymyksen, että nyt voi ydintä myöten ymmärtää kuinka se asia sisälläni onkaan.Mikä lahja, niin suurenmoinen lahja on saada olla niin mielettömän kokonaisuuden keskellä, kokemassa juuri omaa matkaasi, sielusi saadessa jokaiselle aistille sisimpääkin soluasi myöten tuntea tie ja mahdollisuus.Heikki Harju ohjaamana on kyllä turvallista jatkaa matkaani. Ollen ihan huikeiden asioiden äärellä.

Wäärälä paikkana on jotain ihan mieletöntä.
Paikalle saapuessani minut ohjattiin melkein samantien nukkumaan mielettömään paikkaan
uuninpankolle
.
Äääh voiko oikeasti olla tuollaista paikkaa, mitä.
Näin on siellä minä vietin yöni. Oikeastaan se olikin mitä turvallisin paikka, vaikka koko tupa olikin ympärillä iso. Sen sylissä tuli ihanat unet ja isot oivallukset. Sellainen maskuliinienergian syli, jossa olit omassa pesässä, omien juttujesi kanssa.

Ensimmäinen yö, olin levoton ja kehossani pyörivät uudet energiat. Tunsin kuinka vanhaa poltettiin ja uudelle tehtiin tilaa. Turvallisesti siellä ylhäällä lopulta sain unen päästä kiinni.

Pihalla kävellessäni hoksasin tammen (joka ylimmässä kuvassa) , se vain oli siinä.
Kävin tunnustelemassa sen voimaa ja se antoikin ihan huikean latauksen omasta luonnon viisaudestaan.
Tammi, rakastan niin sitä puuta, toinen on vaahtera ala-asteella aina kiipeilimme koulunpihan vaahterassa, siinä oli niin hienot leikit silloin.

Iltanuition räiskeessä oli huikea tutustua siihen ryhmään ja niihin huikeisiin ihmisiin siellä paikassa.
Jokainen on oma persoona ja juuri tuomassa omaa palastaan koko kokonaisuuteen. Mikä rikkaus ja rakkautta täynnä olevat iltanuotiot. Yhteenkuuluvuuden tunne, poissa kaikesta hälinästä, vain saaden luolla tuon paratiisin keskellä sellaisen kokemuksen ja yhteyden porukan keskellä, että olet täysin hyväksytty sinuna, juuri sinuna ilman mitään odotuksia tai olemista jonkunlainen.Monia eri tunteita koin ja näin viikonlopun aikana. Naurua, iloa, innostusta, surua, pelkoa ja mikä parasta selkeys… selkeys omalla matkallani tässä toisia tukevassa, turvallisessa ja läsnäolevassa porukassa.Kyllä kyllä voin jälleen yhtyä että sanon itselleni JOO JOO!

Se mikä selkiytyi todella kirkkaaksi viikonloppuna oli omat arvot ja elämän tarpeet ja miten sen saa käytäntöön yhdistettyä!

Viikonloppu oli todella vapauttava kokemus ja sain suunnan elämälle valjastettua. Olen siihen suuntaan ollutkin menossa jo useamman vuoden ajan, mutta nyt sen selkeytyminen ja Blogit edestä raivattuna, monien eri tunteiden saattelemana, on niin vapauttavaa ja antoisaa sisimmälleni.

Se kuinka onnistun askel askeleelta, menemään ja elämään juuri siihen suuntaan, mikä on itselläni tärkeintä juuri nyt.
Yhdistäen toiston, fyysisyyden ja nautinnon. Kuinka kuljemme täällä yhdessä, kuinka jokaisen oleminen on tärkeä osa sinun matkaasi.

Yhdessä matkaa kulkien.

Kiitos Heikki Harju olet upea, suosittelen osallistumaan, seurata voit täältä Heikin koulutuksia ja lukea ja osallistua muihinkin sinua resonoiviin koulutuksiin mitä Heikki vetää!


Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA

Olo kuin keijulla!

Tämä alkoi kun kaksi kuukautta sitten päätin laittaa omat toiveeni ykköseksi ja...
Lue lisää

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.