New year, new plans

Hei kaikki!

Pitkästä aikaa päädyin kirjoittelemaan.. Paljon, paljon on taas tässä välissä ehtinyt tapahtua. Huomaan, että elämä on ainakin tältä erää jatkuvaa uusiutumista. Joka tasolla. 🙂

Nyt kirjoittelen tällä hetkellä Espoossa. Olen ollut ystäväni tykönä jo paljonkin. Joulu sujui mukavasti samaisen ystävän kanssa viettäessä, perhettä nähden myös.

Nyt puhaltavat kuitenkin uudet tuulet. Koditon tyttö -brändi on vähän jäämässä taakse, ja eteenpäin kohti hyvinvointia ja rikastuttavaa eloa menossa. Keskityn nyt yhä enemmän positiivisiin puoliin, kuin ikinä ennen oikeastaan. Oireilu vs. hyvinvointi; kodittomuus vs. kaikkea hyvää mitä elämästä jo on. Kiitollinen niistä, hyvistä puolista! Joka päivä.

Nyt homepuheesta matkailen kohti hyvää elämää. Home ei enää määritä minua. En edes mielelläni puhu homeesta kovin paljoa. Olo on palvjon kivampi ilman. 🙂 En tarvitse sitä. Minne keskityt, se kasvaa. Hyvässä ja ei-niin hyvässäkin.

Nyt jatkan Uutta Vuotta uusin suunnitelmin. 🙂 Katsotaan, mitä polkuja. Elämä kyllä järjestää, kuten kaikille parhainta. Uskalla toivoa, unelmoida ja haaveilla ilman laatikoita, niiden rajoja. KAIKKI on mahdollista. Uskon näin, vakaasti. Usko, toivo, heitä pieniä toivonkipinöitä ilmoille. Odota ilman odotuksia. Olen. Keskity muuhun. Saattaa olla, että toivomasi tupsahtaa kuin taivaalta suoraan eteesi. Ei ole tavatonta. 🙂 Trust.

Ja, seuraa omaa ääntäsi. Se vie pitkälle.

Kaikkea parasta!

Maria

 

P.s En ole siis vielä lähdössä blogeineni muualle. Kunhan päivitin tietoja, missä mennään. Fokukset muuttuu, asiat muuttuu ja ihmiset muuttuvat. Elämä muuttaa muotoaan ja on jatkuvaa muovautumista, kuin kivet jotka hioutuvat rantakalliota vasten. Pikkuhiljaa, sileämmäksi ja sileämmäksi. Elämä johdattelee ja tönäisee, silloin tällöin, juuri sopien minulle. Antautumalla elämälle antaudut suuremmalle suunnitelmallesi. Sillä jokaisella on sellainen. Minulla on menossa koteloitumisvaihe, mutta kutina että pian tapahtuu suurempia, perhoseksi kasvaminen. Tai kuorituminen, sitten kun aika on. Kaikkea ihanaa ja hyvää ja onnea just sulle tulevaan vuoteen! Uskon, että kaikilla on hankaluudet takana päin, valoa ja toivoa edessä. Siihen asti, nautitaan elämästä just nyt. Kuten se on. Kaikkine puolineen. Sillä elämässä lopulta kaikki on väliaikaista. Enjoy it. Chilled. Rakasta!

 

Lisää kirjoittajalta Koditon tyttö / Maria Tuominen

Elämän laineilla

Mitä, jos antautuisikin elämän laineille. Sen keinuville, leppoisille aalloille, jotka kuljettavat sinua...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.