Naiseus sinussa, tutkimusmatka osa 1

 

Tänään kirjoitin aikaisemmin tuota eilistä naistenpiirin kokemusta.
Katselin siihen kuvia tuolta kansioistani, jolloin huomasin sisälläni liikkuvan monia juttuja, erillä lailla kuin aijemmin. kuin saisin kutsun mennä syvemmälle aiheeseen. rakastan itse kuvia ja niiden kautta näköjään sisimpäni alkoi puhua minulle.
Katselin erityylisiä naisista otettuja kuvia. Tälläisten alla olevien kuvien huomasin resonoivan enemmän naisen kuvaa millainen se on ennen ollut minulla hyvin vahvana. Se että olenko uskaltanut toteuttaa sitä fyysiseksi onkin sitten toinen asia.

TUTKIMUSMATKA ALKAKOON.

Nyt huomaan että aikalailla tämä herätti minussa liikahduksia alavatsassa, mutta samalla kummastelua, että miksi naisen tarvitsisis olla vain tätä. Selaillessani kuvia ja fiilistellessäni minkälaisia erityyliset kuvat herättävät sisälläni. Kuvia katsellessani, hempeistä pehmeistä naisista, tunne sisälläni oli aika heikontuntuinen nainen tuossa, ja haavoittuvainen. Tunnustelin millaiselta sellainen naiseus sisälläni nousi esiin ja tuntuisi olla. Aikalailla sain tunteen että se pelotti, siis olla sisimmästään asti sinuit sen tunnelman kanssa naisena. hmm..
Sitten tuli vastaan ALLA ryhmä fiilistelyyn naiseudesta.
Kova ja kylmä, ehkä hieman pelottavakin.
Mukaan myös se millaisia naisia olen ihannoinut ja kehoja eritoten. Tämä herätti turvallisuudentunteen sisälläni, kuinka tuon muurin takana on turvallista olla sen kaiken herkkuuden, viisauden, rakkauden kanssa.
Päästään siihen mikä itselläni eniten kuitenkin resonoi ja on tällähetkellä sisimmän kanssa eniten resonoiva ja tavoiteltavissa oleva.
Miksei voisi olla noita kaikkia aina välillä, riippuen siitä että mikä fiilis on.

Tunnen nyt suurta vetoa alkaa tarkastelemaan näitä syvemmin. Mitä nämä erityylisit naiseustyylit saavat liikahtamaan sisimmässäni. Mistä ne ovat peräisin ja kuinka niiden kanssa voikin pyöräyttää asioita päälaelleen. Tunnen suurta sydämen paloa nyt tälle alueelle. Syvyyksiin naiseuden syövereihin ja samalla korkeuksiin!

Tervetuloa matkalle mukaan kanssani .

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA

Olo kuin keijulla!

Tämä alkoi kun kaksi kuukautta sitten päätin laittaa omat toiveeni ykköseksi ja...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.