Naiseuden matkan äärelle!

Nyt tapahtui jotain, jokin käännekohta, on perjantai ilta ja sisälläni tunnen jonkin liikahtaneen oikeen kunnolla. Tuolla liikahduksella on isokin merkitys, tunnen sen sielussana. Todella suurella voimalla saan tunteen ja mielikuvan  NYT ON AIKA ASTUA NAISEUDEN MAAILMAAN, ELÄMÄSSÄNI OLLAAN SIINÄ PISTEESSÄ ETTÄ TURVALLISUUS ON NIIN VAKAA ETTÄ NYT. Olen käynyt matkaani tämän henkisen matkani aikana paljon maskuliinisuuden näkökulmasta ja on aika, keventää ja alkaa olla kuin höyhen. Leijailla kevyesti, määränpäästä toiseen.Aamulla Tampereelle matkani vie, istun junassa, katson ikkunasta. Oloni tuntuu voimakkaalta, ihan selkeästi isoja asioita tulossa päivällä. Istun ja tunnustelen mitä sisälläni liikkuu. Huomaan että mieleni laittaa hädissään pyörät pyörimään, seurailen sivusta sen höpöttelyä. Silti Oloni on selkeä ja tyyni vain mieleni liikkeet ja korviin kuuluu spotifyn kautta Mikko Harjun sinä riität ja ehjä.

Juna saapuu Tampereelle.

Olen matkalla Naiseuden voiman piirien vetäjien initiaatioon. Pikkainen jännitys herää sisälläni, kun intuitiolla kävelen kohti Naiseuden voiman tiloja. Matkalla eteeni tulee katusoittajia, yks kaks huomaan onnellisuuteni kukkuloilla ojentavan soittajalle setelin, hänen ihana hämmentynyt ilme ja syvääkin syvempi kiitos saavan oman sydämeni entistäkin onnellisemmaksi.

Jatkan kävelyä, onnen tunne sydämessäni. Matkan varrella on kauppahalli jonne minut vedetään sisään (sydämmeni ohjauksella, kuuluu vaan mennä sinne). Istun sinne ihanan kahvilan pöytään, Ravintola Leo lukee kyltissä.
Saan hurjan kohtelijasta palvelua, minulle halutaan keittää tuoretta kahvia, Eihän sinulla ole kiire, keittäisin sinulle tuoreen kahvin. Hymyilen ja sanon Ole hyvä vaan ja kiitos. On äärettömän selkeä olo että kerkeän ihan hyvin juoda ja nauttia, vaikka fyysinen kello näyttää vaikka mitä. Mutta luottaen sydämeeni kahvin juotua lähden eteenpäin.

Saavun tilalle. Vastassani on ihana Heidi Harju, olen niin iloinen kun saan halata häntä. Hän näyttää silmiini ja sieluuni voimakkaalta, eheältä naiselta. Istuudun piiriin. Piirissä on monen monta ihanaa naista, voimanaista. Tilaisuus alkaa ja Heidi ohjeistaa ja kertoo miten hänen piirinsä toimii. Kertoo kuinka aloitetaan ja lopetetaan.

Aloitamme ihanalla yhdistymisellä, aloitamme siitä kuinka tämä naiseuden energia voimistaa ja eheyttää meitä. Saamme kutsua omat haluamamme oppaat, enkelit tai edesmenneet läheiset luoksemme, tueksemme. Tunnen suurta yhteenkuuluvuutta ja lempeää hyväksyntää. Itse pyydän luokseni, suojelus enkelini vahvan läsnäolon ja naiseuden/feminiinisyyden oppaani, tunnenkin kuinka selkeästi oppaani saapuukaan paikalle, lempeän määrätietoinen energia.

Jokaiselle naiselle tulee vuoro puhua, onkin todella vapauttavaa istua ja olla hiljaa. Samalla kohdata sisältään erilaisia puolia. Tulee minun vuoroni, saan aloittaa. Pääni on tyhjä, tyhjä ja sydämmeni heittää volttia riemusta, sitten sanon tuon kaiken ääneen, sanon kuinka onnellinen olen tästä hetkestä ja siitä kuinka olen iloinen että samaan tilaisuuteen on tullut näin monta naista jotka haluavat eheytyä itse itsessään, se vapauttaa omaa sisäistä maailmanpelastajaani. Saan mielettömän kokemuksen, jolla saan vapautettua koko maailmanpelastajaa voimakkaasti ja saan kuultua selkeämmin omaa sisäistä naiseuttani.

Piirissä ei yleensä suositella keskeytystä tai poistumista paikalta, alussa kuitenkin sanottiin että parempi käydä esim. wc.ssä kuin pidätellä, yks kaks kesken piirin minulla on hurja vessa hätä. Se että pidättelisin väkisin hätääni, hipsin vessaan ja vessassa saan keholtani mielettömän kiitoksen, että kuuntelin sitä ja tein juuri niinkuin se pyysi, istuin siellä ihmeissäni, että kuinka tämäkin oli tärkeää että naiseuteni voimistui. Olihan lupa annettu, ettei väkisin istua hätänsä kanssa. Pieniä asioita mutta äärettömän suuria naiseudelle. Piirin toisella kierroksella sydämmeni halusi purkaa itselleni tuttua aihetta, se oli aihe joka näyttäytyi uudella näkökulmalla piirissä, oli huojentavaa siinä hyväksyvässä, tilaa antavassa hetkessä, vapauttavaa päästää irti siinä siitä taakasta.

Muiden kuuntelu oli todella terapeuttista ja koskettavaa. Moni asia niistä tuntui omalta aiheelta ja sekin auttoi itseä ymmärtämään asioita ihan omalta näkökulmalta. Päivä loppui, asiat olivat selkeytyneet, sisimmän voima oli selkeä. Kehossa tuntui väsyneeltä mutta samalla voimaantuneelta. Itselleni tuli tunne että olisi hieman sulateltava tälläistä tapaa kohdata itseään. Tämä tapa on ihan mielettömän syvälle vievä.

Alan vetää ja mahdollistaa piirejä tänne Kokkolaan. Ihan mahtava tapa käsitellä naiseutta. Monen monta naista yhdessä antamassa naiseudelle tilaa purkaa, olla, loistaa omana itsenään.
Oli se sitten kipua, surua, iloa tai loistetta. Jokainen kerta on omansa ja ainutlaatuinen.

Ihanaa voimapäivää sinulle!

 

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA / Eva-Lena

Siruista kasattu täydellinen KRISTALLI!

On todella vaikeaa kirjoittaa, parisuhteestaan, jonka on kokenut itse pilaavansa täysin. Tästä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.