MISSIO

Mikä on Naiseuden Voima?

Naiseuden voiman juuret ovat ystävyydessämme jo monta vuotta ennen sivuston perustamista. Elina luki Heidin blogia (v.2009) ja tuli Heidille hoitoon ja naiset huomasivat olevansa hyvin “samalla taajuudella” ja omaavansa saman intohimon kehittyä ja kasvaa ihmisenä.

Entisessä elämässämme olimme molemmat olleet suorittajia ja etsineet onnea ulkopuoleltamme; treenatusta kehosta tai uralla kehittymisestä. Sitten hurahdimme molemmat henkisyyteen ja sen jälkeen pompsahdimme ihanaan äitiyskuplaan. Tapasimme säännöllisesti lastemme kanssa, ja loimme välillemme syvempää yhteyttä ja ymmärrystä.

Naiseuden voima syntyi luonnostaan, kun Elina alkoi ensin kirjoittamaan blogia ja Heidi innostui hetken päästä mukaantulosta uuden blogin kera. Jälleen olimme löytäneet yhdistävän asian äärelle, vaikka molemmat painotimme hieman eri kulmaa naiseudessa.

Naiseuden voima alkoi pian resonoida ympäristöön, ja bloggaajia alkoi tulla mukaan jakamaan ajatuksiaan tämän arvomaailman äärelle. Muutamassa vuodessa kasvu on ollut hurjaa – ja nyt bloggajia on monta kymmentä Naiseuden voimassa! Matka ei ole ollut pelkkää ruusuista, vaan ajoittain suurtakin kasvua. Meillä on ollut halu ymmärtää haasteita ja epävarmuutta ja kasvaa niiden yli, luottaen suurempaan tarkoitukseen. Nähdä niin valot kuin varjot itsessämme, toisissamme ja maailmassa.

Naiseuden voima on rakkautta ensisijassa itseämme kohtaan. Kun opimme rakastamaan, hyväksymään ja voimistamaan itseämme sisältäkäsin, meillä on annettavaa myös ulospäin. Naiseuden voimassa yhdistyvät naisen vahvuus ja herkkyys. Meillä on suuri viesti maailmalle, uskomme, että naiset ovat avain muutokseen, kun saavat voimaannutettua itsensä!

Naiseuden voimassa haluamme jakaa tärkeää sanomaa, voimaantumistarinoita, ideoita, ajatuksia ja työkaluja henkisen kasvun ja hyvinvoinnin polulla. Tule mukaan seuraajiimme tai bloggaajiin! Ja ehdottomasti myös Naisten piireihin!

t. Heidi ja Elina.

Alla oleva kuva Naiseuden voiman perustaminen vuonna 2014. Ylläoleva kuva Natural High Healingistä 2017