Minun oma voimani!

Kuinka saan oman voiman pidettyä itselläni, jos vastassani on raivokohtaus, syyllistys, mikä tahansa tunne jonka saan toisessa sisällä heräämään.
Tai miten saan oman voiman pysymään itselläsi kun ulkoinen tapahtuma, ihminen tai asia ärsyttää tai herättää minussa voimakkaitakin tunteita.Minä saan kehooni fyysisiä tuntemuksia, ajatuksiin mielikuvia ja kuinka hallitsen omaa voimaani. Pyydän myös että minulle näytetään se miten se minulla tapahtuu parhaiten.Itse ennen pelkäsin hyvää oloa, hyvän vastaanottamista. Oli tutumpaa ja turvallisempaa olla stressitilassa ja keho kipuillessa. Siksi olen huomannut, kuinka ihmiset hoitohetkellä nauttii hoidossani olosta suunnattomasti, kuinka hän alkaa luovuttaa omaa ihanaa, rentoa oloaan minulle, tässäkin on sama efekti. Minä saan ihan äärettömän hyvän olon asiakkaalle kun palautan tuon olon takaisin hänelle, minulla on sitten se oma hyväolo itselläni.

Videolla kerron kuinka minulla tämä kaikki toimii ja kuinka minun voimani myös pysyy, on toisen tunne “hyvä tai huono”.

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA

Olo kuin keijulla!

Tämä alkoi kun kaksi kuukautta sitten päätin laittaa omat toiveeni ykköseksi ja...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.