Kuinka löytää unelmaduuni – ja kasvaa siitä hetkessä yli?

Tammikuussa löysin unelmaduunini ja huhtikuussa olin valmis lopettamaan sen ja suuntaamaan nokkani kohti uusia tuulia. Radikaaliuteni naurattaa itseänikin. Haluaisin kuitenkin tällä tarinalla sanoa, että seuraa aina sydäntäsi ja älä koskaan, ikinä, tyydy mihinkään muuhun. Älä edes siihen “ihan melkein täydelliseen”.

Olen pienestä asti halunnut käsikirjoittaa ja ohjata elokuvia. Opiskelin alaa, mutta opiskeluvuosieni jälkeen keskityin omaan henkiseen polkuuni sen sijaan, että olisin mennyt töihin. Luova energiani oli loppuun imetty ja minun piti opetella antautumista ja lepoa suorittamisen ja tekemisen sijaan.

Muut ihmettelivät polkuani, minä en kyseenalaistanut sitä hetkeäkään. Tiesin, että kaikki itseeni laittamani energia ja aika tulisi johdattamaan minut juuri oikeaan paikkaan. Tiesin, että voisin luottaa sisäiseen johdatukseeni, vaikka täysipäiväinen omaan parantumiseen, traumoihin ja itsetutkiskeluun kohdistunut työ on usein turhauttavaa ja tuntuu paikallaan junnaamiselta kun ulkoisessa maailmassa ei tapahdu yhtään mitään.

Aivan viime vuoden lopussa aloin vihdoin kokea, että olisin pian valmis tekemään jo jotain tässä ulkoisessakin maailmassa. Minulla ei ollut tarkkaa hahmotelmaa siitä, että mitä tekisin. Kuitenkin jotain luovaa jossa pystyisin ammentamaan kaikesta henkisen kasvun polullani oppimasta. Joten aloin pyytämään maailmankaikkeudelta, että se antaisi minun palvella parhaalla mahdollisella kykyjäni vastaavalla tavalla.

Eipä aikaakaan (ehkä noin muutama viikko viiva kuukausi sen jälkeen kun aloin pyytämään ja jonka aikana olin myös täysin intuition johdattamana muuttanut toiselle paikkakunnalle) kun eteeni sitten tipahti kuin taivaalta täydellisempi ja eeppisempi TV-sarja -projekti kuin olisin ikinä ikinä ikinä osannut pienellä mielelläni kuvitella edes mahdolliseksi. TV-sarja on vielä esituotannossa joten en siitä paljasta muuta kuin että kyseessä on fiktiivinen tarina joka linkittyy vahvasti suomalaiseen muinaisuskoon, henkisyyteen, shamanismiin ja luontoyhteyteen. Täydellinen projekti siis juuri minulle! Niin täydellinen, että en olisi uskonut tuollaista olevan edes olemassa. Resonoin syvästi sarjan tekijöiden kanssa ja “päädyin” osaksi käsikirjoitustiimiä. Too good to be true or..? No, enpä minä tullutkaan tänne elämään yhtään sen vähempää kuin todella ihmeellistä ja taianomaista elämää.

Tehtyäni projektia vajaa kolme kuukautta, aloin kamppailemaan ajoittaisen inspiraation puutteen kanssa ja kyselemään itseltäni, olinko vielä täysin linjassa tämän projektin ja kaikkeen siihen liittyvän kanssa. Mietin kaksi viikkoa ja tein yhden elämäni vaikeimmista päätöksistä – jätin työn. Vastoin kaikkia loogisia järkisyitä minä kävelin ulos tästä ihan melkein täydellisestä unelmaduunista. Tai siitä joka oli ensin täydellinen unelmien täyttymys, mutta alkoi kolmen kuukauden kuluessa tuntumaan siltä, että olin imenyt siitä itseeni jo kaiken tarpeellisen ja että olin nyt valmis kohti vieläkin eeppisempiä projekteja ja seikkailuja.

Kyllä pelotti. Mutta päätöksen tehtyäni ja irtaannuttuani kuviosta, minuun on levinnyt ihana vapauden ja loputtomien mahdollisuuksien tunne. Kiitos tämän projektin, olen hyvin inspiroitunut ja tiedän yhä vahvemmin mikä on suuntani. Ja odotan innolla mitä tuleman pitää, sillä se ei missään tapauksessa voi olla mitään vähempää kuin tämä unelmaduunini jonka jo löysin.

Lisää kirjoittajalta Aamunkoi/ Saana K.

Kun ”minä” katoaa

Henkisen matkan lopullinen päämäärä on herätä täyteen tietoisuuteen siitä, kuka todella olemme....
Lue lisää

2 Kommenttia

  • Miten ihmeessä ihminen voi ja uskaltaa tehdä noin. Itse olen pähkäillyt ja miettinyt vuosia, että haluaisin tehdä jotain muuta kuin tätä työtä. Olen yrittäjä, ja tietysti siinä painaa se, että pitää luopua vuokratilasta ja kaikista mitä yrittäjän tarvitsee hoitaa. Liian työlästäkö? Vaatii uskallusta. Nuoret ovat paljon fiksumpia kuin me kehäraakit, jotka vain vuodesta toiseen teemme kuin juna samaa työtä, tuomatta siitä mitään erityistä mielihyvää.
    Mahtavaa jatkoa sinulle. Kunnioitan rohkeuttasi.

    • Kiitos kommentista. Tiedä, että universumi tukee sinua JOKA hetki etkä ikinä voi valita väärin. Jos sinussa on halu tehdä jotain muuta, se halu tarkoittaa että tuo jokin muu olisi enemmän linjassa todellisen itsesi kanssa. Sinä olet rohkea <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.