Kotisynnytys ja synnytykseen valmistautumista

 

Haastattelut jatkuu!Tällä kertaa pääsin juttelemaan tästä niin ihanasta synnytys aiheesta kotisynnytyskätilö Avrati Laineen kanssa. Monet ovat päätyneet meidän sivuille googlettaessaan Avratin nimeä.  Nyt googlettajat saavat ainakin kunnon tietopläjäyksen tästä uniikista ihanasta naisesta. Uskon, että tästä 45 minuttin pätkästä on hyötyä ihan kaikille synnyttäjille, oli kyse sitten sairaala- tai kotisynnytyksestä.

Täällä meillä Suomessa ei kotisynnytys ole vielä ihan ns. mainstream kamaa vaikkakin se on hyvin turvallista synnyttäjille ja koko perheeelle mahtava kokemus. Onneksi asiat muuttuvat pikku hiljaa ja naiset voivat oikeasti valita itse kuinka haluavat synnyttää.  Yleinen asenne synnytykseen on myös muuttumassa. Nainen voi itse olla aktiivinen osa synnytystä ja se alkaakin pikku hiljaa tulemaan enemmän ja enemmän synnyttäjien tietoisuuteen.

Videolla pääset kuulemaan mm. millaisia hyötyjä kotisynnytyksessä on sairaalaan verrattuna sekä miten synnytykseen voi valmistautua. Jos haluat kuulla lisää kotisynnytys aiheesta, niin Tampereella järjestetään ensi syyskuussa kotisynnytysseminaari, johon kaikki raskaana olevat ovat erittäin tervetulleita.

Millaisia mietteitä kotisynnytys ja yleensä synnytys teissä saa aikaiseksi?

Picture

Itse tykkään näitä pidempiä haastatteluja kuunnella korvakuulokkeilla esimerkiksi lenkkeilessä tai pyöräillessä. Kuuntelen aika paljon erilaisia podcasteja ja seminaareja erilaisista aihealueista. Hyvin opettavaista ja aika menee lenkillä kuin siivillä kun kuuntelee mielenkiintoisten ihmisten tarinoita =)
Kuva menee Naiseuden voiman instagram tilille.Naisen keho on luotu synnytttämään ja siinä piilee ikuisuuksien viisaus. Kuunnelkaa kehonne hienovaraisia viestejä jo raskaana ollessanne, saatatte saada erittäin arvokasta tietoa synnytykseenne liittyen jo raskausaikana <3

<3:lla
Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus

Epämukavuusalueella kasvaa?

Kaikki tietävät tunteen, että joku asia olisi hyvä tehdä mutta sitten epämääräiset...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.