Järki ja sydän pussauskoppiin

Katselen teitä ja näen paljon kauneutta. Tiedän olevani osa kokonaisuutta ja tuota kuvaa ympärilläni. Suunnittelen ja yritän todella kovasti. Yritän olla järkevä, ai kuinka kovasti yritänkään. Tietäisittepä.

Kuvassa on omistusasunto-juttuja, autoja, asuntolainoja,  työpaikkoja, palkkoja, rahaa, pitkiä päiviä ja niitä huonekaluja, sekä kodintarvikkeita. Päiväkoteja, tapaamisia, kalentereita, tärkeitä puheluita ja todella paljon järkeä. Tärkeää järkeä. Tiedän kyllä ihan oikeasti, että sitä tarvitaan.

Kuinka teen sen? Näen tuon kaiken, kyllä. Yritän, yritän. Yritän olla siinä. Omalla tavallani En oikein meinaa osata, mutta yritän. Hitsi! Ai siis kuinka?

Meinaan karata väreihin, ne ovat niin kauniita. Palaa takaisin, älä mieti nyt värejä. Se ei maksa vuokraasi.

Järki, järki. Tule avukseni, tee yhteistyötä sydämen kanssa. Keskity siihen, että miten tunnet olevasi osa kuvaa. Tiedän, että kuulun siihen, mutta kuinka siinä oikeasti ollaan.

Tanssitaanko vastausta odotellessa? Nauretaanko edes vähän? Leikitäänkö? Pikkuisen vain. Etsitään sitten se tasapaino ja tuodaan unelmat pilvistä maanpinnalle. Let´s make it happen, baby. The time is now!

 

 

 

 

Lisää kirjoittajalta Ihanaa ja kippeetä-Täydellinen mama/Lotta-Leena Vornanen

NAURA HYVÄ NAINEN

Lounaalla poikani osoittaa sormella ikkunasta näkyvälle rakennustyömäälle, jossa rakennustyöläiset ovat aloittaneet lumisodan....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.