Intohimoinen Nainen!

 

Sellainen minustakin on kasvamassa. Kovasti olen koittanut laittaa hanttiin, mutta kyllä nämä viimeiset vuodet ovat näyttäneet, että entinen minä jää jalkoihin.
 
Se, mitä Nainen! tässä ajassa kenellekin tarkoittaa, on jokaisen oma ajatus.Minulle Nainen! tarkoittaa oman arvonsa, oman vastuunsa, oman voimansa, itsensä tuntevaa naista, joka murtaa kaiken sisäisen viisautensa päälle kasautuneen kuonan. Nainen! sukeltaa itsensä sisältä hakemaan oman valonsa! Valo ja viisaus on aina ollut meissä ja nyt sen on aika tulla esiin.

Nainen! avaa itsensä läpinäkyväksi, seisoo omilla jaloillaan, toteuttaa omaa merkityksellisyyttään ja kunnioittaa sekä rakastaa itseään ja muita ehdoitta, lempeällä mutta lujalla tavalla. Nainen! antaa intuitionsa äänen tulla näkyväksi, toteuttaa itseään, on intohimoinen, hyväksyy itsensä ja toiset.Olla intohimoinen Nainen! -Siihen tarvitaan rohkeutta, viisautta ja erityisesti muita naisia!

Helpoin ja nopein keino olla enemmän Nainen! on sisäisen viisauden kuunteleminen, omien intohimojen löytäminen ja linjassa oleminen mielen ja tunteen tasolla, jolloin alkaa tapahtumaan ihmeitä. Se on kuin lähtölaukaus ja porttien avaus sisällämme olevalle energialle, jota on pidetty telkien takana, kuka mistäkin syystä. Me tarvitsemme toisiamme, yksin selviytymisen ja tekemisen aika on historiaa!

Vaikka olen lähivuodet tiedostanut sisälläni olevan voiman, en ole tunnistanut mikä se on ja varsinkaan sitä, että mitä sille voi tehdä. Muistan saman energian olemassaolon jo lapsuudestani, eli se on ollut minussa, niin kuin myös sinussa, uinuvana, hiljaisuudessa, odottamassa oikeaa hetkeä!

Olen tehnyt itseni kanssa valtavan sisäisen työn, purkamalla menneisyyden rakenteita, uskomuksia, tunnelukkoja, ja mitä kaikkea vuosiin mahtuukaan. Kuitenkin vasta tänä vuonna sisälläni alkoi sarja räjähdyksiä, jotka alkoivat purkamaan tiukkoja muureja sisälläni olevan uinuvan energian ympäriltä.

Tutustuin alkuvuodesta The Passion Test –menetelmään ja sen kehittäjään, Janet Attwoodiin ja asioita alkoi tapahtua hurjalla vauhdilla. Olen saanut kunnian olla hänen henkilökohtaisessa ohjauksessaan, syventäen matkaa itseeni huikean Passion Test -menetelmän kautta. Omien sisäisten intohimojeni löytämisen avulla sallin itselleni luvan aloittaa uudenlaisen matkan kohti sitä joka todella olen, ja toteuttaa sitä, miksi olen tänne maan päälle syntynyt. Dynamiittilangat syttyivät ja muurien palaset alkoivat murtumaan.

Intohimojeni lähteenä on sisäinen viisaus ja Nainen! –se on feminiininen, intohimoinen Nainen! sisälläni, joka on nyt vapautettu ja aloittelee todellista työtään. Siitä minne olen matkalla, minulla on vain aavistus. Tässä hetkessä se on uudenlaisen minän opettelua, itseeni tutustumista ja ihmettelyä! Ainakin minulla femiinisen energian nouseminen itsessäni on hämmentävää, outoa, tuntematonta, koska se on niin lempeää, rauhallista ja tunnetta rakkauden laajentumisesta.

Mitä voi tehdä?

Anna sisältäsi nousevalle energialle lupa nousta pintaan, kuuntele intuitiotasi, mihin kannattaa kiinnittää huomionsa ja energia tekee loput kuin itsestään. Sukella itsesi sisälle. Kipukohdille ei aina tarvitse tehdä mitään, vaan riittää että annat niille huomiosi. Hoida itseäsi lempeydellä, miten vain omassa elämäntilanteessasi suinkin pystyt. Tee kaikkesi, että itselläsi olisi hyvä olla. Valitse seurasi tarkasti ja ympäröi itsesi samoista asioista kiinnostuneilla ihmisillä.

Jos sinulla on valtava palo tehdä jotain, ottaa seuraava askel elämässäsi eteenpäin, anna energialle lupa johdattaa sinut oikeiden asioiden äärelle.


Ota selvää sisäisen viisautesi intohimoista, ne ovat usein täysin eri asioita, kuin mitä mielesi kertoo. Sisäiset intohimot ovat asioita joita todella rakastat, ne voivat olla uusia tai jo unohdettujakin asioita. Kun on edes vähän aavistusta, minne oma polku johdattaa, eteenpäin vievä voima on valtava. Se kuin raivaa tieltään kaiken, joka ei enää palvele sinua ja sitä että olet Nainen!
 
Sana “raivaa” on energialtaan maskuliinista, mutta “feminiininen raivaus” on lempeää, intuitiivista joka ei sisällä draamaa. Vaikka usein juuri naisilla on draamahakuisuutta, oma mielipiteeni on, että se johtuu tarpeista joita emme ole saaneet itse tyydytettyä, ei siitä mitä se joku toinen, tai jotkut toiset ovat tehneet tai jättäneet tekemättä. Naisilla on ollut kollektiivinen uskomus, että ei ole ollut mahdollisuutta tehdä valintoja, jotka tyydyttävät heidän jokaisen tarpeensa. Tässä hetkessä, tänään se on mahdollista!
 
Puskeminen, suorittaminen, kilpailu, analysointi, taisteleminen ja tiukka järjestelmällisyys, ovat maskuliinista energiaa ja voisin itse uskaltaa sanoa, että myös tiukat aikataulut kuuluvat samaan listaan. Jos tunnet väsymystä, tunnistatko näitä omasta toiminnastasi jossain elämäsi osa-alueella? Minä ainakin tunnistan ja tunnustan! Järjestelmällisyys ja aikataulut ovat myös hyväksi, mutta aiheuttavat turhaa painetta silloin, kun kehon luonnollista rytmiä kuunnellen kannattaisi levätä.
 
Kun Nainen! sisältämme herää, se voi aiheuttaa isojakin muutoksia asioihin suhtautumisessa, mielenkiinnon kohteissa, ihmissuhteissa ja elämäntavassa. Se tapahtuu kuitenkin vain, jos se palvelee sinua. Jos tämä herättää pelkoa, on hyvä muistaa että mieli pelkää aina menettävänsä jotain sille itselleen tuttua ja turvallista.Lähiaikoina olen lukuisissa keskusteluissa eri naisten kanssa huomannut olevan erittäin paljon samankaltaisuuksia tuntemuksissa ja ajatuksissa, liittyen ihmissuhteisiin. Yksinkertaisesti selitettynä useat kokevat, että jotkut ihmiset eivät vain enää tunnu olevan samassa olemisen tilassa. Toki tätä tapahtuu aina itsensä kehittämisen vaiheissa, mutta tiedostan tämän olevan jotain erilaista ja ainakin mitä olen itse kokenut ja kuullut, liittyy erityisesti parisuhteisiin.

Picture

Kun olemme antaneet sisäiselle voimallemme nousta esiin, emme tahdo energiakenttäämme enää ketään muuta kuin ihmisen, joka toimii omasta sisäisestä viisaudestaan käsin. Tämä voi aiheuttaa ristiriitoja ja paineita parisuhteeseen. Toivon sydämestäni, että sinulla on kumppani joka tukee sinua muutoksessasi ja kasvaa yhdessä kanssasi. “Minulle vain parasta” –lause kuuluu tällä hetkellä erittäin monen naisen suusta ja allekirjoitan saman itsekin. Tiedän kokemuksesta, että ei aina niin helppoa, mutta elämä järjestää kyllä jotain, että näin tulee tapahtumaan. Tavalla tai toisella. Otatko oman elämän tarkoituksenmukaisuuden vastaan antautumisella vai taistelulla, se on vain itsestäsi kiinni.
 
Jos yksikin lause tämän tekstin lukemisesta kutsuu soittamaan ystävälle tai vaikka ottamaan minuun yhteyttä, suosittelen tekemään niin. Voin vannoa, ettet ole tuntemuksiesi kanssa yksin, koska kollektiivinen feminiinienergian nousu on käsin kosketeltavaa.
 
Intohimoinen ja merkityksellinen elämä on kokonaisvaltaista, jokaisen elämän osa-alueiden tasapainoa. Kun elämme sisäisen viisauden ohjauksessa, kaikki on läpinäkyvää ja selkeämpää. Omaa feminiinistä energiaansa voi lähestyä monesta eri näkökulmasta ja on upeaa, että meillä on vapaus valita mitä polkuja kuljemme, päätyen lopulta kollektiivisesti yhteen. On kunnia elää naisena tässä aikakaudessa ja tehdä tietä tuleville sukupolville, yhdessä naisten kanssa.Omaa tytärtäni ajatellen tunnen syvää kiitollisuutta, että hänellä tulee olemaan paljon helpompaa elää naisellisena naisena ja toteuttaa itseään olemalla kaunis, upea ja rakkaudentäyteinen, Intohimoinen Nainen!Rakkaudella,
Sonja
Lisää kirjoittajalta Intohimona Elämä

Äitiyden helmiä

Lapsena elämäni käsikirjoitukseen kuului kaunis unelma tulevaisuudesta. Haaveissani minulla oli aviomies, vähintään...
Lue lisää

Ei kommentteja

  • Olipa hyvää pohdiskelua. Täälläkin heräämässä itsessäni, joku hyvin kauan uinuneena ollut. Vielä pieni hasrnisks sen päällä on mutta se on hyvää vauhtia sulamassa pois. Armoa itselle sekä hoivaa ja hellyyttä, niin nainen sisällä saa tilaa <3

    • Kiitos <3 Juuri näin, hoivaa ja hellyyttä. Aina ei asioille tarvitse tehdä mitään, voi antaa sen heräillä rauhassa. Huomiokin riittää 🙂 Ja kun on aika tehdä enemmän, sen vain tietää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.