HEHKUVA MINÄ -matka, osa 1

Nyt on sen aika. Kasata ja kirjoittaa sanoiksi matka, jonka tein reilu kuukausi sitten, elokuun viimeisellä viikolla. Matka, josta en etukäteen tiennyt mitään, mutta tiesin, että se on tehtävä. Matka, jolle hyppäsin silmät kiinni, mutta sydän auki. 

Keväällä mulle tarjoutui mahdollisuus päästä IinaLinen Hehkuva minä -kurssille. Innostuin heti! Muuttumisleikki ja matka sisäisen itseni, sieluni äärelle. Kyllä kiitos! Koska kurssi toteutettiin Turussa ja itse majailen Oulun korkeudella, jonkin aikaa meni miettiessä sopivaa ajankohtaa. Sellanen kuitenki löytyi kesän lopulle. Heti kun kurssi oli lyöty lukkoon, ehdotin Naiseuden voiman blogittarille, että mitäpä jos koukkaisin Turkuun Helsingin kautta ja tavattais ekaa kertaa livenä. Niin päätettiin.

Varasin matkaliput paria kuukautta ennen Iinan kanssa sovittua päivää. Alkuun matka tuntui kaukaiselta, hiukkasen jännittävältä. En tiennyt mitä odottaa ja vastassa ainoastaan ennen näkemättömiä tyyppejä (joista yksi ihana oli minut luvannut myös majoittaa). Mutta kun elokuun loppu alkoi häämöttää, jännitykseen ja odotukseen sekoittui mukaan myös pelkoa. Nimittäin sisäinen tieto ja varmuus siitä, että tämä matka tulee olemaan käännekohta omassa elämässä, oli hyvin vahva ja vahvistui ajan vähetessä lähtöpäivän tieltä.

Tähän liittyen pari päivää ennen lähtöä laitoin ystävälle viestin, että mahtaisko hällä olla mulle Abundancea (Young Livingin eteerinen öljyseos) myydä edes pientä tilkkaa mukaan. “Nyt on sellanen reissu tiedossa, että kaikki rikkauden, rakkauden ja runsauden lahjahanat auki!”, taisin todeta. Ainakin ajattelin niin. Tietysti hällä oli mulle kaupata kokonainen pullo tuota ihanaa öljyä. 

Helsingissä sain tavata 10 uutta, ennestään tuntematonta, ihanaa ihmistä, jotka olin “tavannut” aiemmin vain kirjoitusten, tekstien, viestien kautta, mutta joitten kanssa oli helppo puhua kaikesta, jakaa mitä vaan. Ensihetkistä lähtien. Kaikki vain sujui. Pakottamatta. Yrittämättä. Parhaalla mahdollisella tavalla. Soittipa ystävä kun olin vasta matkalla lentokentältä keskustaan, että olivat miesystävänsä kanssa päräyttäneet kihloihin sinä aamuna. Mitkä rakkausenergiat! 

Tuntui kuin olisin ollu lomamatkalla vieraassa maassa. Tunnelma kotiympyröihin verrattuna oli niin erilainen. Vapaa. Tuntui että kaikki on mahdollista, asiat sujuivat kuin itsestään. Välillä ajatukset vaihtuivat ilman sanoja. Voimakas, voimaannuttava kokemus ja tämän vuoksi hiukan haikeissa tunnelmissa hyppäsin Turun junaan kohti uutta seikkailua.

Turussa ensitöikseni kiiruhdin Mikaelinkirkkoon Tommy Hellstenin ja Tommi Kaleniuksen yhteiseen Kasvotusten -kiertuetilaisuuteen, missä Tommy kertoi kokemuksistaan ja jakoi ajatuksiaan, elämänviisauksia. Tommya vuosia seuranneena ja lukeneena, tuntui kuin olisi kuunnellut kauan tuntemansa ihmisen ajatuksia. 

Niin käy, tuntemattomasta tulee tuttu silloin kun ollaan aidosti läsnä. 

Tommi Kalenius oli vain nimenä ja parin biisin kautta tuttu. Vaikutuin hänen koruttomista musiikkiesityksistä ja sanoituksista. Eipä ollut sattumaa, että juuri kun tiesin olevani menossa Iinan luo Turkuun ja selasin seutua Google Mapsin kautta, törmäsin siellä Mikaelinkirkkoon. Ihastuin. Eikä mennyt kuin muutama päivä kun tajusin että Kasvotusten -kiertue on samassa kirkossa, samaan aikaan kun olen Turussa. Siltä se tuntui siellä kirkon penkissä istuessa: Tässä kohti mun kuuluu just nyt olla. Kiitos maailma! 

Kirkossa tapasin myös naisen, jonka kanssa keskustelut olivat maailman luontevimpia ensilauseesta lähtien. “Mitä täällä oikein tapahtuu?”, kysyin naureskellen ja kohotin katseen kohti taivasta kävellessä yöpaikkana toimivaa Bore-jokilaivaa kohti iltapimeässä Aurajoen rantatiellä. Seuraavana aamuna heräisin laivasta keskiviikkoaamuun ja Hehkuva minä -kurssipäivään. Olin onnellinen.

Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille.

-Jonna 

IinaLine

FB: IinaLine

Hehkuva minä

HEHKUVA MINÄ -matka, osa2

Kirjoittanut
Lisää kirjoittajalta Lempihetki

HEHKUVA MINÄ -matka, osa2

Aamu Turussa. Soitan Iinalle aamupalan jälkeen, että mihin mun pitikään tulla. Meidän...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.