Eva-Lena – Epävarmuuden voima

 

Mitä jos epävarmuus onkin voimaa.​Epävarmuus sai minut käyttäytymään hassusti, se sai hakemaan hyväksyntää, kysymään onhan minun maailmani sinusta hyvä ja ajatukseni loistava. Vaikka sainhan olla maailmassani koko ajan juurikin sitä mieltä mitä olen.
Kun Kerroin ja olin jotain mieltä, sama ihme energia sai muut ymmärtämään minun kertomani väärin.
Se sai ymmärtämään että yrittäisit saada muut olemaan samaa mieltä kanssani tai että muiden tarvitsisi nähdä se minun maailmani muka samoin kuin minä sen näen.Olen toiminut tietoisesti jo toisin, pysähtyen tilanteeseen/tapahtumaan. Se alitajuinen koodaus on ollut niin voimakas näkymätön malli että sen “rikkominen”, muuntaminen onkin vaatinut isosti sen asian toisin tekemista ja mielen luomista, että se muutti suuntaa.

Epävarmuus maailmassani, minun maailmassani kääntyi kun kohtasin sen. Aijemmin mun suuhun työnnettiin aina asiat toisin kuin sanoin tai tarkoitin. Väännettiin ihan erillä tavoin tekoni ja syytettiin minua teoistani. Mietin monesti mielessäni,

miksi minut aina ymmärretään väärin, tekemiseni ymmärretään ihan erillä lailla kuin ne olen tarkoittanut.

Tähän nivoitui lapsuuden epävarmuus, että ehkä olenkin tehnyt jotain väärin, että ansaitsen tämän tai tuon rangaistuksen. Kyllä ulkoinen maailma onkin oikeassa, niinhän olin oppinut. Kunnes aloin uskoa sydäntäni.No siinä se oli EPÄVARMUUS, ulkoisen maailman pelkoja, niiden kohtaamista ja sanomista suoraan että “sinä olet nyt ymmärtänyt minut väärin” moneen suuntaan tuon kertominen tuli sitten oikein rytäkällä. Tuntui välillä taas että kuvittelen kaiken, ja harhaahan se kaikki sanotaan loppupeleissä olevankin, mutta nyt otinkin naisen feminiinisen energian käyttööni ja lopetin turhat selittelemiset ja lyhyen ytimekkäästi kerroin kaiken tunteideni kautta.

​Manifestoin paratiisia silmissäni ja uskon ja luotan itseeni ja siihen sydämen tunteeseen ylittäen tuon epävarmuuden sisälläni. Epävarmuus itsestä ja omasta maailmasta, se on ollut tärkeä tunne. Sen kanssa pohjalla käyminen on antanut arvokasta kokemusta kun jäät “yksin” asiasi kanssa ja kaikkialta väännetään vaan sinut luottamaan itse itseesi. Sisimpäni kertoo totuuden ja kun mielessäni näen sen ihanan paratiisin ja tunnen onnellisuuden, voimistaen sitä sanoilla, TÄMÄ KAIKKI MENEE HELPOSTI, pling asia sujahtaa äärettömän helposti hyväksi ja aukeaa niin että minut ymmärretäänkin oikein.

Kohtaan näitä energioiden kautta. Tasapainottaen mielikuvissa ja energioissa omaa maskuliinista ja feminiinistä energiaani. Kehoni kanssa energiatyöstäminen ja tunteet nivoutuvat voimakkaasti yhteen. Mun maskuliininen energia on ollut aijemmin todella dominoiva ja narsistinen, jolloin myös ulkopuolelta tulleet käytökset ovat olleet sitä tai niin ne olen tulkinnut. Feminiininen energiani on voimistunut ja samalla maskuliinisuus on muuttunut ja vaihtanut kohdettaan miten vaikuttaa nykyään minussa.Nyt minä koen epävarmuuden vahvuutena ja ulkomaailman ystävänä. Kun otan naiseuden itsessäni tasapainossa maskuliinisuuden kanssa käyttöön tapahtuu ihmeitä. 

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA

Olo kuin keijulla!

Tämä alkoi kun kaksi kuukautta sitten päätin laittaa omat toiveeni ykköseksi ja...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.