Erityisherkkyys minussa!

 

Mä olen erityisherkkä. Mietin että miksi se tarttee edes luokitella johonkin katekoriaan.
Olen minä, se on minulle normaalia.

Erityisherkkyydessä on hyvät ja huonot puolet.
Se on ollut elämässäni riesa ja taakka, se on ollut todella inhottava osa minua. Kunnes aloin opetella itseäni ja sisintäni. Siitä on pikkuhiljaa tullut vahvuus, sehän on se minun feminiininen puoleni. Herkkyys, mielestäni täysin yksi osa minua ilman luokitteluja.
On vaatinut paljon että olen rehellisesti myöntänyt kaiken mitä se sisältää, kuinka herkkä olenkaan KAIKELLE, Kuinka herkästi tunnenkaan kaiken ja saan tietää kaiken alkulähteen kaikkeen. On vaatinut isoja muutoksia, kuinka olen alkanut luottaa itseeni ja sisimmän viesteihin, kuinka monen mutkan kautta olenkaan saanut sisältäni sen voiman itselleni, jota niin kauan pelkäsin. Sydämen tie on se jota kuljen nykyään, ehdoitta ja pyytettömästi.Se myös on vienyt mua harhaan koska, nappaan niin helposti ulkoisien tekijöiden energioita, sieltä sen aidon TOTUUDEN.

KOEN ETTÄ MUILLA ON/ON OLLUT PELOTTAVAA OLLA SEURASSANI,
kun jokainen saa/joutuu kanssani kohtaamaan itseään niin rajusti. Toisaalta se on surullista, että kun en miellytä tai tee toisen mieliksi, hän on naama vasten peiliä kanssani. Moni ihminen on lähtenyt kyydistä juuri siksi ettei ole valmis kohtaamaan itseään ja sitä voimaa joka kauttani peilautuu hänelle itselleen itsestään kauttani.
Nyt kun olen tutustunut itseeni enemmän ja enemmän.
Olen päässyt syvemmälle itseeni ja ymmärtänyt enemmän kuinka kaikki minussa toimii.

Jos mietitään ihan arkea Ennen. Pieni arkinen esimerkki joka on yksi monien päivän aikana tapahtuvista tilanteista.
“Mä lähden kauppareissulle iloisin mielin, hyvällä energialla.
Kauppalista taskussa istun autoon ja lähden ajamaan.
Jo ensimmäisessä risteyksessä ohi ajoa auto, siinä väistäessäni häntä tunnetilani heilahtaa “kiire kiire”,
ja samantien mulle tuleekin kiire sinne kauppaan, toimin automaattisesti (onhan se ollut aina normaalia mulle, kun ei ole tätä ymmärtänyt).
Jatkan matkaa seuraavaksi tulee liikennevalot, punaista näyttää, perääni tulee jonoa, yht äkkiä kehossani vaihtelee,
hyvästä fiiliksestä, raivon partaalle olevat tunteet ja olen ihan sekaisin.
Koitan keskittyä milloin on mun vuoro mennä valoista eteenpäin. Tunteeni heittelee ja olen ihan loppu energioissa jo tässä vaiheessa.
Pääsen kauppaa.
Parkkipaikalla se koko ajomatkan sekamelska on jo saanut sellaisen “ahdistuksen” päälle.

“On saatava suklaata
, että tulisi edes pikkainen selvyyttä tähän oloon.
Saan kasattua itseni, lähden kauppaan.
Voih sitä isojen markettien vilinää ja ihmismassaa, jokainen vastaantulija on kaupassa erisyistä, jokainen tuo omat tunnefiiliksensä tullessaan. On työpäivän väsymys, vapaa hetki lapsista, kiire kiire kun aika varattu seuraavaan paikkaan, ahdistaa parisuhde, herkkuilta perheen kanssa jne.  Mulla tunteet vaihtuu sitä mukaa, mikä ohimenevällä ihmisellä on tilanne.
Mieliteot vaihtuu, tämä sekamelska on minulle arkipäivää. Suklaata uppoo ihan mukavia määriä, se saa pidettyä mut kasassa, sokeri, fatserin sininen. Kaikki nuo tunteet ymmärtämättä mikä ja mistä tämä johtuu mä vaan olen “sekaisin” toisten tunteista.
OLEN Ihan loppu, ilta meneekin suklaan ja herkkujen parissa, lapsien nukkumaanmenon jälkeen.
Sisällä on vaan niin paha olla.

Hypätään siihen vaiheeseen kun aloin jo ymmärtää ja saada sanoja kaikelle n. 8v sitten.
Aloin eritellä energioita, tunnetiloja, ymmärtää ulkoista maailmaa, katsoen sitä peilinä sisimmästäni. Näin ja sain hyväksynnän nähdä itseni, maailmani kaikin värein, ulottuvuuksin ja sätein. Harjoittelin tätä uutta, mutta niin tuttua lapsuuestani takaisin, herkkyyttä tuntea ja luottaa itseeni ja tunteisiini.
Sama tapahtuma, nyt uusin silmin… Menin kauppaan samanlainen matka kuin ennen risteyksissä tapahtui samat heilautukset energioille.  Ainut että tunnistan selkeästi milloin olotilani muuttuu ja mitä silloin tapahtuu, kasaan itseni, plam seuraavassa mutkassa jälleen valo ja voima ovat poissa minusta.
Se on hurjaa, jälleen hengitän, kasaan ja teen mielikuvaharjoituksen, oloni on voimakas.
Kauppareissuni on kerrasta toiseen itseni kasaamista. Välillä oloni on etten todellakaan mene enää isoihin marketteihin.
Mutta se olo kun olet voimassasi on niin hyvä. Heräte, mieliteko ostokset jää tekemättä koska ne eivät ole minun. Alussa tälläinen kauppareissu, oli aivan tuskaa olin koko loppuillan ihan kuollut, koska se poikkesi niin siitä totutusta pahasta olosta joka oli arkea ennen. Kauppareissulla saattoi mennä nyt tuplasti aikaa, mutta se kuitenkin kannatti. Henkinen kuntosalireeni, että omavoima sisällä vahvistuu. Heti kun olisi voittanut pelikoneessa kun ne hyvät olot, pienetkin olivat sielulle ja keholle palkkiona.
Kauppareissuilla sovituskopit olivat pelastus,  kävin niissä hengähtämässä, että pystyin jatkamaan eteenpäin.Vuosien henkinen treeni, tämäkin toimii kuin lihas, voimistuu ja vahvistuu treenaamalla, harjoituksilla. On minulle ollut tärkeää aloittaa se tältä suunnalta. Nyt kun teen fyysistä treeniä saan hallittua mieltäni, sisäistä voimaani ja tunnen kuinka kehoni voimistuu askel askeleeltä.

Väsyneenä horjahdan kyllä vielä ja energiat karkaavat, mutta sen ymmärtäminen ja että se toimii niin yksinkertaisesti, pyynnöllä, kun sen on saanut itselle helpoksi, vaivattomaksi ja itsestään tapahtuvaksi.
Nykyään kaiken tämän harjoittelun kanssa olen saanut ihan mielettömiä oivalluksia, vinkkejä ja toimintatapoja energiahoidon ja henkisen valmennuksen koulutuksista, ja rakentanut myös arkeen avaimia antavan energiahoidon alkeet koulutuksen, jossa ohjaan kokemuksellani, opeillani ja herkkyydelläni nähdä sen kaiken selkeästi minussa.
Nykyään tämä kauppareissutilanne, ei enää heilauta minua ja oma valoni ja voimani on sen verran vahva ja voimakas että pystyn vain seuraamaan mitä tunnetiloja ohitseni lipuu, osuen kenttääni, auraani.
Ne jäävät siihen ja voin mainiosti tehdä ostokset ja muut ihan omalla tarpeella, kauppalistalla ja voimallani.Tutkitusti noin 80% energioistamme on muiden energioita elämämme varrelta,itselläni tämä on helpottanut hirmuisesti elämääni.

KIITOS ETTÄ OLEN MINÄ!!

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA

Olo kuin keijulla!

Tämä alkoi kun kaksi kuukautta sitten päätin laittaa omat toiveeni ykköseksi ja...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.