ENERGIA VARAS!

 

Kuulen paljon puhuttavan energiavarkaista, niistä jotka aina saavat minun energisyyteni huipulta, väsyneeksi ja jotka vain pyörivät vuodesta toiseen siinä että kaikki hänen elämässään on kurjaa. Olen kuunnellut kuinka tälläisten ihmisten kanssa ei enää haluta olla tekemisissä, kun sen jälkeen olet ihan loppu ja toinen on vienyt sinulta kaiken energian. Kuullostaako yhtään tutulta? Voitko mitenkään samaistua, onko joku ystävästäsi puhunut sinulle tälläisestä, että saat edes pienen haivenen kiinni siitä mistä puhun? 

Haluan nyt hieman ravistella tätä kuviota, näin energiamaailman näkökulmasta ja tiedän sen aiheuttavan aikamoisen kohunkin tai parhaimmillaan saatkin pitää itselläsi voimasi, saat pitää ihanan ihmisen elämässäsi ja voitte yhdessä kasvaa ihmisinä rinnakkain toisianne tukien ja nostaen ja rakastaen.
Kilpailu toisen ja toisten kanssa saattaa loppua, kun luet loppuun ja ymmärrät yhden kuvion.Monissa lauluissa ja hengellisissä sanonnoissa kehoitetaan, antamaan suruistasi puolet.
Kehoitetaan että jaettu ilo on moninkertainen ilo. Näissä ihan selkeästi kehoitetaan sinua purkautumaan, niin että olosi helpottaa.

Mutta jos kurkataan tästä miten se vaikuttaakaan energiamaailmassa.

Energiavaras
Onko se harhaanjohtava lausahdus, jolla saat syyttää toista menetetystä olostasi ja tilalle tulleesta olostasi. Mitä tässä kuviossa oikein tapahtuukaan? Tässä kuviossa ei ole sitten mitään tekemistä sillä oletko erityisherkkä tai et. Oletko ihan tavallinen pulliainen vai et. Tämän näen niin usein tapahtuvan ympärilläni.No omassa elämässäni voisin kuvata tämän koko kuvion, johon olen nyt törmännyt viimeisen 8 vuoden aikana! Elikkäs kun minä menen sellaisen ihmisen seuraan jolla on suru, aluksi nappasin hänen surustaan automaattisesti, ymmärtämättäni puolet, jolloin toinen piristyy ja itselleni tulee tietysti surullinen olo ”myötäsuru” ja totutusti myös helpottunmut olo kun toiselle tuleekin parempi olo. Jolloin minä samaistun ja lasken omat energiani menemään myös toiselle. Onko tämä varkautta, onko toinen varastanut iloni ja energisyyteni?

Meillä kun on aina samanverran energiaa koko ajan. Jos otamme tiedostamattamme vastaan energiaa niin myös luovutamme samanverran. Tämä on automaatio. Elikkä iloisuudestani tälläisessä suremistilanteessa menee puolet ystävälleni ja samoin häneltä tulee surusta puolet minulle.
Tämän luullaan olevankin hyvä asia, sillä automaatiolla ja maailman kehoituksilla, kun on menty niin sehän on normaalia, että toisen olo helpottaa ja omakin olo helpottaa kun sain tunteen että autoin.

No mitäs muuta tässä tilanteessa tapahtuu. Sinä otat toiselta ja hän samalla myös luovuttaa sen oman energiansa jolloin, tilanteessa tapahtuu että surussa ollut ihminen pakkaa tunteensa, se ei ole enää niin voimakas ja se kertyy tunnelukoksi hänen fyysiseen kehoonsa, eikä hän pääse käsittelemään kokonaan sitä surun aihettaan miksi se tunne on hänellä ollut. Luovuttamalla ja ottamalla vastaan ihminen jää välitilaan, sinun ja hänen voimansa kanssa jolloin tilanne jää junnaamaan ja kumpikin voi pahoin. Kumpikos nyt onkaan varas vai onko kumpikaan?

 

Tämä on automaatio ja olemme oppineet sen vuosisatojen ja tuhansien ajan automaattisesti. Miehet eivät pääse omaan voimaansa tai naiset koska sekoitamme oman voimamme ympäriinsä. Oikeasti n. 80% meidän enrgioista ja tunteista on koko ajan jonkun toisen, jollemme ala sitä tietoisesti katkaisemaan ja pyynnöllä vain palauttamaan sen oikealle omistajalleen, Koska sinä itse et sille tunteelle ja energialle voi tehdä yhtään mitään, koska se ei ole sinun.Onko siis olemassa energiavarkaita ja kumpikas se sitten näissä kuvioissa sitten onkaan Varas sinä vai hän?
Vai voisiko olla kyse vanhasta kuviosta jonka aika on nyt nousta essin että voisitte tehdä rajat myös energioiden puolella, se rajojenveto on paljon helpompaa kun voit sen tehdä kokonaisvaltaisesti, niin sinun ei tarvitse tehdä niin rajuja välien katkasuja elämässäsi, kun enrgioidenkin kautta rajat ovat selvät.

 

Olen nyt todella sinuit sen kanssa että ”negatiivisten” tunteiden työntäminen minulle alkaa olla hallinnassani, ja pidän niissä tilanteissa omanvoimani, tietoisesti mielikuvassa työnnän takaisin ihmisen itsensä lähettämän energian, ja toisinaan sanon sen jopa ääneen, että HEI pidäppäs omat energiasi itselläsi, niin tämä asia helpottuu sinulle kuin itsestään.
Tämän johdosta olen huomannut että ihmiset monesti kanssani pääsevät asioissa eteenpäin, koska he saavat tuntea täysin omat tunteensa.
Nyt omassa olemisessani olen kiinnittänyt huomion positiivisten tunteiden pysymiseen minulla ja muilla. Sen havaitseminen onkin ollut mielenkiintoinen matka. “negatiiviset tunteet havaitsee niin paljon helpommin kun se iskee yleensä puukoilla ja tai on kuin sisuksiini työnnettäisiin kauhea kasa nuppineuloja, kun pistelee niin kovasti kehossa.
Positiivisten tunteiden huomasin havaisevani kun aloin seurata tarkemmin ja tarkemmin mitä tapahtuu, kun minulla tullaan hoitoon ja kun heitä hoidan siinä tulee ihmiselle ihanan nautinnollinen olo, jolloin yks kaks huomaan että ihminen luovuttaa hyvää oloaan minulle, aloin tietoisesti hoidettaessa palauttamaan tuon asiakkaan hyvän olon takaisin, jolloin asiakkaat lähtevät luotani puolet rentoutuneempana kuin ennen, koska he ovat saaneet nauttia täysin siemauksin omasta ilostaan, nautinnostaan ja olostaan. 

Tässä onkin se bointti että minulle riittää se oma onneni siinä tilanteessa ja sen suurentaminen toisen ihmisen rinnalla, kun toinen nauttii omistaan täysin siemauksin saa minunkin oloni vain paremmaksi. Kumpikin olemme omissa voimissamme ja nautimme olostamme yhdessä.Olemmeko tottuneet hyvään, hyvän vastaanottamiseen ja sen kanssa nauttimiseen?
Vai luovutammeko automaattisesti osan ilostamme muille?
Onko tämä Energiavarkautta vai voisiko se olla automaatio ja jos jokainen alamme kiinnittämään huomiota omista rajoistamme myös energioiden puolella, tunteiden puolella. Pääsemme eheytymään rinnakkain toisiamme tukien, eikä kilpailu asetelmia enää synny.

Jokainen omassa voimassaan, omissa vahvuuksissaan, oman onnensa kanssa. Yhdessä rinnakkain kulkien ja toisiamme tukien!

Rakkautta ja sitä energiaa on vaikka kuinka riittämiin että ei meidän tarvitse uhrata omiamme, vaan seistä omassamme voimaantuneina.

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA

Olo kuin keijulla!

Tämä alkoi kun kaksi kuukautta sitten päätin laittaa omat toiveeni ykköseksi ja...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.