Elämäni käännekohta!

On toukokuu ja olen matkalla Teemu Syrjälän vetämään, luonnollinen versio sinusta päivään.

Oletko unelmoinut, että voisit jonain päivänä olla sinä, vain sinä ja se riittää! Minulle tapahtui siinä käännekohta tänä toukokuun päivänä.

Milloin vain voi olla se hetki jolloin tuo sisimmän unelma saa suunnan tulla todeksi.

Unelmoin vuosia, eli olen laittanut hurjan määrän voimaa, tunteita, energiaa ja mielikuvia tuon unelman toteutumiseen. Nyt tunnen ja näen konkreettisia tapahtumia fyysisesti elämässäni että se on tullut toteutuvaksi.

Mulla kieltämättä oli jarrupolkimella jalka pitkään ihan itselläni. Jarrulla jarruttamassa matkaani kohti unelmaani. Selittelin aina syitä ja kerroin miksi se ei vielä voisi tulla osaksi elämääni. En vain ollut silloin valmis ja ehkä sen laajuus millä sen kuuluisi tulla luokseni ei ollut vielä valmis siihen mittakaavaan jollaisena sen kuuluisi tulla elämääni.

Käännekohtia on useampiakin siihen suuntaan mutta voimakkain sysäys on se kun eteeni tuodaan ihminen, ihminen jolle avaudun sydämestäni 100% ensimmäisen kerran koskaan. Kohdaten suurimman pelkoni, tuominnan siihen paikkaan.

Sitä tuomintaa ei tullut, vaan toinen katsoo sinua suoraan silmiin ja sanoo “huikeaa, rohkeaa, uskomattoman hienoa”, saan jäädä hämilläni katsomaan noihin silmiin. Tunnen sen voiman, sen energian sisälläni hänen kauttaan. Hän uppoaa sisimpääni, ja uskallan energioissa, joka tasolla, aukaista hänelle itseni täysin. Olen läpinäkyvä, rehellinen, jokaisen haavani kanssa, jokaisen vajavuuteni kanssa.

Yhtään ainutta tuominnan hiventä, edes energioissa ei ole, olen hämilläni, voiko sieluntasolla ollut tunne tämän toteutumisesta, sellaisen olemisesta olla sittenkin mahdollista. Siinä se kuitenkin on.

Päivä jatkuu, seuraava askel onkin luottamus, luottamus toiseen ja siihen että olet turvassa. Sillä jatketaan tuota matkaa eteenpäin, paljaaksi tulemista fyysisesti, näkyväksi tulemista omaan totuuteen, uskallusta kohdata se kosketus se minkä tunnet käsissäsi kun fyysiset silmäsi ovat täysin kiinni. Muihin vaistoihin ja äärettämän syvään uskoon sisimmässäsi luottaen toiseen ihmiseen ja hänen kanssaan toimimiseen.

Se miten minä kosken ja se miten minuun kosketaan, energeettisesti, fyysisesti, kokonaisvaltaisesti on jotain uutta. Se täysivaltainen läsnäolo minulle, hetkelle, kaikelle on jotain jota en ole ennen kokenut. Se rohkeus mitä saan itselleni, kokea, olla, nauttia itsessäni on uutta, mutta sisimmässäni se on se käänteen tekevä hetki jota sielunu, kehoni on kaivannut.

NYT SE ON TÄSSÄ, MINUSSA, MAHDOLLINEN!

Kiitos sinä joka olet tullut elämääni, kiitos että sinä olet vetovoimassani ja saan kokea tämän uudelleen ja uudelleen.❤

Alla sen aamun fiiliksiä videolla, milloin tämä kaikki tapahtui!

Usko sisimpääsi ja siihen että jarrulta kannattaa ottaa jalka pois!

Kiitos ystäväni Teemu kun vedät tälläisiä päiviä suomessa!

Halauksin.

Eve☀

Video, tuon aamun tunnelmista!

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA / Eva-Lena

Siruista kasattu täydellinen KRISTALLI!

On todella vaikeaa kirjoittaa, parisuhteestaan, jonka on kokenut itse pilaavansa täysin. Tästä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.