Askel kohti ystävyyttä!

Voisiko viholliset nauraa yhdessä.

Minulla on unelma, unelmista suurin. Se on nyt parivuotta majaillut pöytälaatikossani. Muhinut siellä ja nyt sen on aika tulla päivänvaloon.

Unelma on sellainen että siihen liityt sinä ja minä, me kaikki. Siihen tarvitaan meiltä jokaiselta pyyteettömyyttä, heittäytymistä, vastaanottamista ja antamista pyyteettä, siinä saa ja jaetaan iloa, saadaan iloa, nähdä iloa, olla kokemassa iloa yhdessä.

Se unelma mikä mulla on, on laaja ja iso iso, mutta tiedän ja tunnen, että se on mahdollinen, täysin mahdollinen.

Se mitä sinulta lukiessasi tätä pyydän, pyydän että tarkastelet sisintäsi samalla. Tarkasteletkos mitä tämä kaikki herättää sinussa. Olisi ihan huippua jos vielä sinä antaisit tämän unelman lentää ja jakaisit tekstiä että tämä siemen saavuttaisi mahdollisimman monet lukijat ja sillä saisimme unelmaa enemmän todeksi, näin ajatuksen tasolla. Tehdään tästä yhdessä askeleen lähemmäs totta ja konkretiaa.

Unelmat ovat aina mahdollisia toteutua olen sen ymmärtänyt, kokenyt ja tuntenut joka solullani. Niin tunnen tämänkin ja olen jo kokenut aste asteelta, askel askeleelta sen lähenevän ja tulevan entistä konkreettisemmaksi.

Unelmani on että saan olla järjestämässä maailmaan iloa, naurua, riemua ja että kaikki osallistuvat siihen.

Se kattaa koko maailman niin että siitä tulee joulun kaltainen tapahtuma, jatkumo, joka vuotinen.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun vastaan tulee erilaisia kamppanjoita ja isompia järjestelmiä jotka vastustavat kiusaamista, sen ennalta ehkäisyä ja siitä on luotu mielestäni jo trendi että sillä jopa tienataan rahaa! Olin itsekkin tukemassa tätä, kunnes ymmärsin että se mihin keskittyy sitä tulee lisää. Jos keskityn kiusaamiseen ja sen vastustamiseen, tulee minun maailmani mukaan lisää kiusaamista.

Mun idea toimisi pyyteettömällä rakkaudella! Kaikille ilmaiseksi, jokaiselle mahdollisena hyvä jakamisena, yhdessä kokemaan ja toisistamme nauttien.

Tämä idea edes auttaa keinoihin miten ihmisten kanssa voidaan olla tekemisissä, mitä mä voin tehdä toisen kanssa ja sillä näkökulmalla saadaan vihamiehetkin pitämään hauskaa keskenään. Ilolla, naurulla, hyväksymisellä ja jakamalla tämä kaikki yhdessä nauttimalla toistemme seurasta.

Sitten asiaan ja ytimeen!

Visioni on tälläinen, se voi laajentua, muuttua yms. Katsotaan millaiseen muotoon se rakentuu sitten milläkin hetkellä.

Ensin siis ajatus oli että järjestän,

Kokkolaan ILON KARNEVAALIVIIKON.

Se sisältäisi viikon ajaksi kaikkea ihanaa jokaiselle.

-Päiväkodissa olisi järjestetty jokaiselle päivälle ihanaa iloon liittyvää tekemistä mistä sen ikäiset lapset tykkäävät. Naurua, naamiaista, askartelua, sirkusta, pellejä, yms. Jokaiselle arkipäivälle jotain.

-ala-asteelle sitten samaa 1-3 luokkalaisille ihanaa tekemistä, pajoja, riemua, ulkona tekemistä. Naurua, leikkiä, kisoja. Yhdessä tekemistä. Sama 4-6luokkalaisille, heidän ilon aiheitaan toteuttaen.

-yläasteelle mukaan myös heidän ikäisilleen erilaista toimintaa. Mm. Elastinen, hegberg, duutsonit yms. Naurua ja vipinää.

-mukana tämän viikon ajan kaikki harrastutoimijat, vapaaehtoispuoli, teatterit seurakunnat yms. Yhdessä tehden ja toteuttaen.

-vanhain kodeissa ihanaa käsien, jalkojen ja päänrentoutuksia. Kosketusta kuitenkin paljon. Lauluhetkiä yms. Niitä jo paljon varmasti onkin.

-kaikki tämä huipentuisi lauantain ja sunnuntain koko kaupungin (maan) karnevaaleihin. Koko kaupunki herää eloon, kaikki järjestöt, seurakunnat, yhdistykset ympäri kaupunkia tarjoavat ihanaa yhdessä tekemisen riemua ja iloa omilla tavoillaan. Kaupunki yms. Omilla tavoillaan.

Olisi huikeaa jos saisimme viikon ajaksi kaikki sirkukset yms. Tivolit ilmaiseen käyttöön ja ainakin jokainen lapsi saisi yhteen paikkaan ilmaisen lipun että olisi mahdollista rahasta riippumatta mennä pitämään hauskaa!

Tässä ideassa on ytimenä pyyteetön rakkaus, antaminen ja saaminen! Pyyteetön niin että se kaikki tapahtuu ilman rahaa! Annetaan toisillemme hyvää, osaamista ja iloa sydämmemme syvyyksistä asti!

Vuodessa olisi yksi viikko, jolloin ei olisi väliä onko sinulla paljon vai vähän rahaa. Sillä ei olisi mitään merkitystä koska kaikki firmat yms. Jotka haluavat olla mukana lahjoittaisivat tuotteita yms. Ilman maksua tähän huikeaan pyyteettömään juhlaamme.

Tällä saisimme näytettyä ja koettua että iloiten yhdessä, nauttien tasavertaisina, voisimme nähdä että vihamiehetkin laskevat muurinsa, koska et sinä voi olla kovinkaan kiusaaja tai kiusattu kun nauretaan ja pidetään hauskaa yhdessä!

Tällä voisi näyttää että mitä sinä saat tehdä toisen kanssa kiusaamisen sijaan!❤

Se milloin ja miten tämä tulee toteutumaan ja kuka sitten oikeasti tämän tuo esille konkreettisen jään jännityksellä sitä manifestoimaan lisää.

Yhdy sinäkin manifestoimaan tätä niin saadaan se nopeammin konkretiaan.

Pienistä teoista syntyy jotain suurta!

Uskalla unelmoida suuresti!

Pitänee loppuun kertoa, että olen muutamalle julkkikselle kirjoittanut tästä pätkiä, mutta oikea taho joka uskoo myös samaan tulee ihan varmasti olemaan ja nappaamaan tämän toteutumaan, ilman minua tai minun kanssa!

Kiitos hurjasti sinulla pyyteettömyydestäsi ☀

Rakkaudella 🔥

Eve

Lisää kirjoittajalta Sisimmän VOIMA / Eva-Lena

Siruista kasattu täydellinen KRISTALLI!

On todella vaikeaa kirjoittaa, parisuhteestaan, jonka on kokenut itse pilaavansa täysin. Tästä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.