ANTAUTUMINEN RAKKAUDELLE JA UUSI VUOSI 2018

Antautuminen rakkaudelle merkitsee minulle sitä että antaudun rakkaudelle, joka tarkoittaa minulle kaiken elämän puolien hyväksymistä osaksi elämää, niinkuin myöskin kaikkien tunteiden hyväksymistä, avautumista kokemaan elämän eri puolet, elämän erilaiset värit.

Jokainen hetki värittää erilaista väriä ja jokainen väri on yhtä tärkeä, yhtä kaunis, yhtä merkityksellinen. Miksi vastustaisin tiettyjä värejä ja pitäisin muita värejä parempana, kun kaikki vain on.

Antautuminen Rakkaudelle merkitsee minulle sitä että antaudun rakastamaan täydesti itseäni keskeneräisenä inhimillisenä ihmisenä, jolla on valtavasti lahjoja ja vahvuuksia mutta myös minulla on omat heikkouteni ja teen elämässäni virheitä, mutta olen alkanut kyseenalaistamaan sanan virhe. Onko olemassa virheitä, toisaalta mielestäni ei. Koska elämässämme teemme valintoja, jotka vievät meidät kasvun polulle tai sitten päätöksemme vievät vahvemmin meitä kohti unelmiamme.

Mielestäni mikään tie ei ole turha eikä väärä, ja kaikista ne raskaimmat kokemukset vain kasvattavat meitä kaikista eniten. Niillä on niin tärkeä merkityksensä meidän omien kasvutehtävien kannalta. Jokainen meistä on valinnut tulla tänne oppimaan tietyt oppiläksyt, ja niin vedämme puoleemme niin kauan samankaltaisia tilanteita, oppeja kuin oppi on opittu, ja sitten alkaakin jo seuraava oppi, minkä täytyy kohdata. Kaikista vaikeimmat menetykset, ja kokemukset avaavat sydäntämme entisestään auki ja purkavat turhaa vanhaa ohjelmaa pois aidon Rakkauden kokemisen tieltä, niin rakkauden itseä kuin muuta ja koko elämää ja Maailmankaikkeutta kohtaan.

Antautuminen Rakkaudelle merkittsee minulle että kuuntelen sydäntäni, ja annan sydämeni johdattaa minua päätöksissäni ja polullani eteenpäin. Jätän järjen ja mielen ääneen vähemmälle ja annan sydämeni kertoa, mikä polku on mulle se kaikkein kaunein, joka tuo iloa, rakkautta ja kaikkea sitä mitä elämääni toivon.

Tällä hetkellä sydämen kuunteleminen on helpompaa kuin koskaan ennen, koska sydämeni on murtunut auki. Olen tässä hetkessä parhaan kykyni mukaan itseni paras ystävä ja kuuntelen sitä mitä minä hetkenäkin tarvitsen, jotta voin voida hyvin. Annan itselleni luvan surra, jos surettaa ja itkettää, mutta annan itselleni luvan myös olla onnellinen ja iloinen.

Tuntuu, että kaiken rankan kokemuksen jälkeen sitä voi sanoa itselleen vihdoin aidosti: Sinä ansaitset olla onnellinen, sallin sinulle luvan olla onnellinen ja rakastaa itseäsi täydesti ja toteuttaa omia intohimojasi, ja elämäntehtävääsi täydesti. Sinä olet rakkauden arvoinen. Olet hyvä tuollaisena kuin olet vaikka on edelleen hetkiä kun tunnet kipua, sekin on ok. On ok pelätä. Mutta valitsen siitäkin huolimatta parhaan kykyni mukaan Rakkauden. Annan rakkauden olla sen joka minua johdattaa tästä hetkestä eteenpäin.

Jätän kiitollisuudella ja rakkaudella tämän hurjan intenssiivisen kasvun vuoden taakseni. Otan ilolla kaikki sen matkaani uuteen vuoteen, mitä olen oppinut, mutta kaiken tuska ja kärsimys saa nyt jäädä kokonaan taakse. Tuntuukin siltä vahvasti, että raskas matka, sykli elämässäni on nyt päättynyt ja uusi vuosi 2018 tuo elämääni aivan uudenlaista voimaa, energiaa ja unelmien täyttymistä. Avaudun sille nyt kokonaan ja avaan sydämeni kaikille mahdollisuuksille ja annan sydämeni viedä minut uuteen.

Taakseni jääköön itseni kritisoiminen ja itseni aliarvioiminen, turhat ja raskaat taakat ja pelot, myös taloudelliseen tilanteeseen liittyvät pelot saakoon jäädä. Tästä eteenpäin valitsen

ANTAUTUMISEN RAKKAUDELLE.

Antautumisen myöskin sille, että voin rakastaa muita ihmisiä koko sydämestäni ja vastaanottaa rakkautta muilta. Yhteyteni minun rakkaan koirani kanssa on vain syventynyt sydämeni avautumisen myötä ja siitäkin olen niin kiitollinen. Ja nyt tiedän myös sydämessäni sen, että yhteyteni muihin ihmisiin myös tulee vain syventymään ja elämääni virtaa uusia ihmisiä ja mahdollisuuksia, jotka otan ilolla ja rakkaudella vastaan.

Kiitos jokaiselle, joka on elämässäni ollut tai on, te jokainen olette koskettaneet sydäntäni, auttaneet minua kasvamaan siksi kuka olen!

KIITOS!

tämän blogin kirjoittaminen on minulle todella tärkeää, kiitos jokaiselle joka lukee tekstejäni! Se antaa minulle valtavasti iloa kirjoittaa lisää.

Kiitos vuosi 2017 kaikesta!

Olit elämäni yksi suurimmista opettajistani.

Sanon sinulle hei hei ja

lähden kohti uusia seikkailuja, ja toivotankin jokaiselle

KAIKISTA PARHAINTA UUTTA VUOTTA 2018, UNELMIEN TÄYTTYMISTÄ, ILOA, RAKKAUDELLE ANTAUTUMISTA, KAUNEUTTA JA RUNSAUTTA.

Lisää kirjoittajalta Rohkeutta astua omaan voimaan/Kaisa-Liisa Ahola

Anna oman äänesi kuulua sellaisena ku se on!

Monet on hiljennetty lapsena. Ei ole annettu tilaa omalle äänelle tulla esiin...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.