Kaikki on täydellistä

Kaikki on täydellistä. Joka hetki, joka ikinen sekunnin murto-osa, olemme juuri siinä missä maailmankaikkeus haluaa meidän olevan. Ja totuus on myös se, että maailmankaikkeus haluaa meille vain parasta, aina ja koko ajan.

Täällä ei ole mitään turhaa, tarkoituksenmukaisetonta tai sellaista mikä ei tänne kuuluisi. Ei mitään. Ja meistä jokainen on täällä koska meidät todella halutaan tänne. Olemme tärkeitä ja rakastettuja. Olemme haluttuja. Kaiken Alkulähde haluaa nähdä ja kokea tämän fyysisen maailman juuri meidän silmiemme ja kokemustemme kautta. Me emme olisi täällä ellemme olisi hyvin hyvin hyvin rakastettuja ja toivottuja.

Ja jokainen kokemus jonka käymme läpi on hyvin toivottu ja arvostettu. Me emme ole täällä kokeaksemme kärsimystä, mutta saatamme kokea ikäviä asioita niin kauan kun meillä on valheellisia uskomuksia itsestämme ja tämän maailmankaikkeuden luonteesta. Niin kauan kun vastustelemme sitä mikä on emmekä näe kaiken täydellisyyttä vaan haluamme jotain joka sillä hetkellä oman rajallisen ymmärryksemme perspektiivistä näyttää paremmalta, me koemme kitkaa ja niin sanottua kärsimystä.

Kunhan muistaisimme, että tämä maailmankaikkeus kyllä pitää meistä huolen. Joka hetki. Se ei ikinä, ei ikinä, unohda meitä ja meidän parastamme. Voimmeko luottaa siihen? Hyväksyä, että tässä hetkessä on kaikki juuri kuten pitääkin, silloinkin ja juuri erityisesti silloin kun se ei meistä siltä näyttäisikään. Ehkä käymme läpi eroa ja koko elämämme näyttää synkältä ja tuhoontuomitulta siinä hetkessä, sen hetkisestä tiedostamme käsin. Mutta kun myöhemmin löydämme uuden parisuhteen, joka on entistä vielä moninkerroin parempi, ymmärrämme että kaikki oli järjestetty täydellisesti, juuri meidän parhaaksemme.

Näin maailmankaikkeus toimii. Aina meidän parastamme ajatellen, aina valmiina antamaan meille kaiken, minkä olemme valmiita ottamaan vastaan. Vain oma rajoittunut ymmärryksemme voi estää meitä näkemästä omaa korkeinta parastamme joka hetki. Mutta voimme tiedostaa tämän ja luottaa, että mitä ikinä meille tapahtuukaan, se varmasti johdattaa meitä vielä entistä ihmeellisempään paikkaan. Sillä me olemme tulleet tänne Alkulähteen rakastettuina ja haluttuina luomuksina, lapsina. Olemme tulleet tänne elämään yhä suuremmassa ja suuremmassa rakkaudessa, nauttimaan elämästä meidän tavallamme, kokemaan tämän todellisuuden omien uniikkien lasiemme läpi, kuin lahjana Kaiken Luojalle, jonka ainoa tarkoitus on kokea itse itseään mitä mielukuvituksellisimmilla ja rakkaudentäyteisillä tavoilla.

Lisää kirjoittajalta Aamunkoi/ Saana K.

Kun ”minä” katoaa

Henkisen matkan lopullinen päämäärä on herätä täyteen tietoisuuteen siitä, kuka todella olemme....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.